'Şampiyon Olmaya Geldim'!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, şampiyon olmaya geldiğini söyleyerek, 'Disiplinli olacağız, kurallarımızdan taviz vermeden, çok isteyerek, tutkumuzla kazanacağız.' dedi.

'Şampiyon Olmaya Geldim'!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira takımla birlikte ilk antrenmanına çıkarken, çalışma öncesi takıma yaptığı konuşmada şampiyon olmaya geldiğini söyledi.
LAF DEĞİL İCRAAT
Fenerbahçe’nin çok büyük bir kulüp olduğunu belirten Pereira, kendisi için burada olmanın büyük bir zevk olduğunu dile getirdi.

Daha önceki döneminde şampiyon olamadıklarını ancak bu kez başaracaklarına inandığını ifade eden Pereira, bunun da lafla değil çalışarak olacağını söyledi.
PEREİRA: GEZMEYE DEĞİL ŞAMPİYON OLMAYA GELDİM
Pereira, İstanbul'un harika bir şehir oldğunu ancak buraya gezmeye değil, şampiyon olmaya geldiğini vurguladı.

Tecrübeli çalıştırıcı, koyduğu disiplin kurallarına da herkesin uymak zorunda olduğunu oyuncularına iletti.

Takım içi iletişime çok önem verdiğini oyuncularına anlatan Portekizli teknik adam, “Ne probleminiz olursa direkt gelin bana söyleyin, ben de sizinle ilgili öyle yapacağım.” şeklinde konuştu.
"DİSİPLİNLİ OLACAĞIZ"
Vitor Pereira, oyuncularına, hepsinin çok kaliteli olduğunu ama bunu saha içerisinde kanıtlamaları gerektiğini belirtti.

"Sizleri geliştirmek için ben ve ekibim buradayız." diyen Fenerbahçe'nin yeni Teknik Direktörü Pereira, "Disiplinli olacağız, kurallarımızdan taviz vermeden, çok isteyerek, tutkumuzla kazanacağız.” ifadelerini kullandı.