Şampiyonluğa Gölge Düşürülüyor!

Çimentaş Elazığspor Kulübü, şampiyonluğunu ilan ettiği TFF 3. Lig.Play-Off final maçının ardından Kulüp Başkanı Serkan Çayır, As Başkanları Mustafa Şerifoğulları ve Yönetim Kurulu Üyeleri hakkında çıkan haberlere ilişkin kulübün resmi sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapıldı.

Şampiyonluğa Gölge Düşürülüyor!

Çimentaş Elazığspor Kulübü, 25 Mayıs Cumartesi günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park Stadyumunda oynanan ve Elazığspor’un 3-0 galip gelerek şampiyonluğunu ilan ettiği TFF 3. Lig.Play-Off final maçının ardından Kulüp Başkanı Serkan Çayır, As Başkanları Mustafa Şerifoğulları ve Yönetim Kurulu Üyeleri hakkında çıkan haberlere ilişkin açıklama yaparak günün ayrıştırma günü değil, birlik beraberlik günü olduğuna dikkat çekti.

Yönetim Kurulunun yaklaşık 2,5 yıldır Elazığspor için için gece-gündüz durmadan, yorulmadan büyük bir özveriyle çalıştığını vurgulayan Çimentaş Elazığspor Kulübü konu ile ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verildi;

“BÜYÜK BİR ŞAŞKINLIKLA TAKİP ETTİK”
“Gelinen noktada, takımımız bir üst lig olan 2. Lig’e yükselerek 7’den 70’e tüm hemşehrilerimizi mutluluğa boğmuştur. Şehrimizde oluşan birlik ve beraberliğin tüm Türkiye’ye örnek olduğu bu dönemde, takımımızın oynadığı final maçının ardından futbolcularımız, aileleri ve teknik heyetimiz hemşehrimiz olan kıymetli bir iş insanımız tarafından kendi mekânına davet edilmiştir. Şampiyonluğun sevincini yaşayan takımımızın cefakâr ve fedakâr futbolcularının ve ailelerinin eğlenmesi ve kısa bir süreliğine de olsa bazı yöneticilerimizin o mekanda bulunmasıyla alakalı yapılan sosyal medya paylaşımları ve haberleri büyük bir şaşkınlıkla takip ettik. Sezon başından beri büyük bir özveri ile sahada terinin son damlasına kadar mücadele eden futbolcularımızın kendi kararlarıyla ve Elazığlı iş insanımızın davetiyle mekânda aileleriyle beraber eğlenmesinin kamuoyunu meşgul etmesi şampiyonluğumuza gölge düşürülmesinin göstergesidir.”

“ASILSIZ HABERLER ART NİYETİN GÖSTERGESİDİR”
“Mekânına davet eden hemşehrimiz olan iş insanına teşekkür etmek için o ortama uğrayan Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, teşekkürlerini iletip kısa bir süre sonrada mekândan ayrılmışlardır. Yönetim Kurulumuzdan yer alan bazı arkadaşlarımızında yer aldığı kısa bir görüntüyü sosyal medyada paylaşarak 7’den 70’e Elazığspor’a gönül veren cefakâr ve fedakâr taraftarlarımızın sevincine gölge düşürmek isteyen zihniyetin niyeti açık ve net bir şekilde görülmektedir. As Başkanımız Sayın Mustafa Şerifoğulları’nın daha önce görev yaptığı bir vakfın yapılan bu asılsız haberle ilişkilendirilmesi bile art niyetin en büyük göstergesidir.”

“GÜN; BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜDÜR”
“Gün; ayrıştırma günü değil, birlik ve beraberlik günüdür. Gün; hep birlikte şerefimizle, hakkımızla kazandığımız şampiyonluğun mutluluğunu doyasıya yaşama günüdür. Şampiyon ELAZIĞSPOR.Her şeye rağmen en büyük ELAZIĞSPOR”