Şehir Hastanesinde Önemli Gelişme!

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde 4 eğitim kliniğinin daha Tıpta Uzmanlık Kurulu tarafından onaylanmasıyla birlikte eğitim kliniği sayısı 9'a yükseldi.

Şehir Hastanesinde Önemli Gelişme!

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde eğitim kliniği sayısı 9’a yükseldi. Tıpta Uzmanlık Kurulu tarafından onaylanmasının ardından şehir hastanesinde Tıbbi Biyokimya, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları, Göz Hastalıkları ve Radyoloji Eğitim Klinikleri de hizmet vermeye başladı.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, "Şehir hastanemizde eğitim kliniği sayımız dokuz'a ulaştı. Bu klinikler artık asistan doktorları bünyelerine dahil edebilecek. Bu sayede ilgili branşlarda hekim sayımızı da arttırmış olacağız. Eğitim kliniği sayısının artması, daha nitelikli sağlık hizmeti anlamına gelmektedir. Bu durum, vatandaşlarımıza ilimizde sunulan özellikli ameliyat ve tedavilerin imkanlarının arttırılması demektir." ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Keleş ayrıca, şehir hastanelerinin hükümetin öncelikli projeleri arasında yer aldığını vurgulayarak, "Son olarak Antalya Şehir Hastanesi'nin açılışı 2 Mart'ta Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından yapıldı ve şehir hastanelerimizin sayısı 24'e yükseldi. 2018 yılında hizmete açılan Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanemiz, sağlık alanında bölgemize önemli katkılar sunuyor. Yoğun bakım üniteleri, konforlu hizmet alanları ve gelişmiş teknolojisiyle adeta şehrimizin gözbebeği konumundadır. Bu gelişmeler, Elazığ’ımızın ve bölgemizin sağlık alanında daha ileriye gitmesi adına atılan adımların somut örnekleridir” dedi.