Şekerdağ Gezilerini Sürdürüyor

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Ali Şekerdağ, seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürmeye devam ediyor...

Şekerdağ Gezilerini Sürdürüyor

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Ali Şekerdağ, ilimiz ekonomisinin can damarlarından olan sanayi sitesi esnaflarıyla bir araya geldi. Yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu ziyarette esnaflar tek tek gezilerek görüş alışverişinde bulunuldu.

Önümüzdeki hafta gerçekleşecek olan Elazığ TSO seçimleri öncesinde ziyaretlerini sürdürülen Başkan Adayı Şekerdağ’ın bugünkü durağı Elazığ Sanayi Sitesi esnafları oldu. Esnafın yoğun ilgi gösterdiği ziyaretlerde, Şekerdağ, başkanlığa seçilmeleri halinde Sanayi Sitesi’ne ayrı bir ehemmiyet vereceklerinin altını çizdi.

Şekerdağ Gezilerini Sürdürüyor

SİTE ESNAFLARINDAN ŞEKERDAĞ’A TEŞEKKÜR
Elazığ Sanayi Sitesi esnafları Başkan Adayı Şekerdağ’a nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek başarılar diledi. Site esnafları bir an önce yeni sanayi sitesinin faaliyete geçmesi adına herkesin üzerine düşeni yapmasını temenni etti.

ŞEKERDAĞ, SANAYİ ESNAFI MAĞDUR OLMAYACAK
Yıllardır Sanayi Sitesi esnaflarının temennisi olan yeni sanayi sitesinin kurulması için ETSO olarak ellerinden gelen çabayı sarf edeceklerini belirten Başkan Adayı Şekerdağ, açıklamasında şunları söyledi:

“Şehrimiz ekonomisine katma değer sunan Elazığ Sanayi Sitesi esnaflarımızla bir araya geldik ve hal hatırlarını sorduk. Yaşadığımız deprem, pandemi ve ekonomik krizin mağdur ettiği kesimlerden biri de sanayi esnaflarıdır. İnşallah göreve gelirsek esnaflarımıza nefes aldıracak destek projeleri için ilgili bakanlıklarla  temasa geçeceğiz. Elazığ iş dünyasına yeni bir umut olmak adına çıktığımız bu yolda tüm üyelerimizden destek istiyoruz. 

Bu duygu ve düşüncelerle Cumartesi günü gerçekleşecek olan Elazığ TSO seçimlerinde pusulamızın renginin sarı olduğunu hatırlatır, tüm esnafımıza bol kazançlar temenni ediyorum.

Şekerdağ Gezilerini Sürdürüyor

ŞEKERDAĞ’DAN PALU - DER’E ZİYARET
ETSO Başkan Adayı Ali Şekerdağ, geçtiğimiz günlerde kongrelerini yapan PALU-Der’i ziyaret ederek Başkan Fadıl Ülgen ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Güven tazeleyerek yeni dönemde de PALU-Der Başkanlığına seçilen Fadıl Ülgen’e hayırlı olması temennisinde bulunan Şekerdağ, Sivil Toplum Kuruluşlarını önemsediklerinin altını çizdi.

Palu- Der Başkanı Fadıl Ülgen’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Ali Şekerdağ ve ekibine teşekkür etti.

ŞEKERDAĞ’IN SONRAKİ DURAĞI İŞYERİ AÇILIŞI OLDU 
Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Ali Şekerdağ’ın ziyaretlerinin son durağı ise bir işyerinin açılışı oldu. 

Başkan Adayı Şekerdağ ve yönetim kurulu üyeleri işyeri sahibi Melis Sunguroğlu’na hayırlı olması temennisinde bulunarak bol kazançlar dilediler.

Şekerdağ Gezilerini Sürdürüyor