Şekerdağ ve Ekibi Esnaf Gezisinde

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Ali Şekerdağ ve ekibi Cuma Namazı sonrasında Kuyumcular Çarşısı ile Çarşı Mahallesi esnafını ziyaret etti.

Şekerdağ ve Ekibi Esnaf Gezisinde

12 Kasım Cumartesi günü (yarın) gerçekleşecek olan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri öncesi çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Başkan Adayı Şekerdağ, Kuyumcular Çarşısı esnafını tek tek gezerek hayırlı işler temennisinde bulundu.

Elazığ TSO Başkan Adayı Ali Şekerdağ, gerçekleşecek seçimlerin iş dünyası adına önem taşıdığını bir kez daha zikrederek, geçmiş dönemlerde yapılan çalışmaların yeni dönemde artarak devam edeceğini kaydetti.

Kuyumcular Çarşısı esnafının ardından Çarşı Mahallesi esnafıyla bir araya gelen Başkan Adayı Ali Şekerdağ ve yönetim kurulu üyeleri, esnafla sohbet ederek bol kazançlar dilediler. 

"İLİMİZ HAK ETTİĞİ KONUMA GELECEK"
Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Ali Şekerdağ, ziyaret sonrası yaptığı değerlendirmede Elazığ’ın hak ettiği konuma gelmesi adına ekibiyle birlikte çalışacaklarının altını çizdi. İş dünyasının ekonomik krizden fazlasıyla etkilendiğini kaydeden Şekerdağ, her türlü zorluğun üstesinden geleceklerini ifade etti. Seçimlere sarı oy pusulasıyla gireceklerini belirten Şekerdağ, tüm üyelerin oylarına talip olduklarını sözlerine ekledi.

Şekerdağ ve Ekibi Esnaf Gezisinde