Septioğlu'na Yoğun Destek

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, İl Göç İdaresi Müdürlüğü, Ak Hazar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Öz Sağlık-İş Sendikası Elazığ Şubesi ve Aksaray Mahallesi'ni ziyaret etti.

Septioğlu'na Yoğun Destek

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçimlere doğru ziyaretlerini tüm hızıyla sürdürüyor. Başkan Adayı Septioğlu seçim çalışmalarına İl Göç İdaresi Müdürü Rıfat Çetinkaya ve kurum çalışanlarını ziyaret ederek başladı.

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, “31 Mart seçimleriyle hemeşehrilerimizden alacağımız destekle göreve başlayarak şehrimizi kısa sürede yeniden ayağa kaldıracak adımları atacağız. Elazığ’da depremin izlerini sileceğiz. Hemşehrilerimizi huzur ve güven içerisinde yaşayacakları konutlara kavuşturacağız.” dedi.

Septioğlu daha sonra AK Hazar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Özer Macit ve yönetim kurulu üyeleriyle de bir araya geldi.

Ziyarette konuşan Kooperatif Başkanı Özer Macit, Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu’na başarılar diledi.

Başkan Adayı Septioğlu ise Kooperatif Başkanı Özer Macit ve üyelerine çalışmalarında kolaylıklar diledi. 

Başkan Adayı Faruk Septioğlu seçim ziyaretlerine esnaflar ile devam etti.

Başkan Adayı Septioğlu daha sonra Öz Sağlık-İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı İrfan Demirtaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi. Şube Başkanı İrfan Demirtaş ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek başarı temennisinde bulundu.

Elâzığ’da bir değişim başlatmak istediklerini ifade eden Başkan Adayı Septioğlu Türkiye genelinde bu değişimi yaşatmak istediklerini kaydetti.

Başkan Adayı Septioğlu iftar sonrası ise Aksaray Mahallesi sakinleriyle buluştu. Başkan Adayı Septioğlu Aksaray Mahallesi Muhtarı Özcan Bal’dan başta kentsel dönüşüm olmak üzere mahallenin sorunlarını dinledi.

Başkan Adayı Septioğlu, Doğruyu doğru zamanda ve ayrım yapmadan yapabilmenin önemli olduğuna vurgu yaptı.