Şerifoğulları Yoğun Temposunu Sürdürüyor

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. SKM açılışları ve bir dizi ziyaretlerde bulunan Şerifoğulları, 31 Mart günü sandıktan zaferle çıkacaklarını söyledi.

Şerifoğulları Yoğun Temposunu Sürdürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Doğukent Mahallesi’nde milletvekillerinin de katılımıyla gerçekleştirilen seçim irtibat bürosunun açılışına katıldı. Başkan Adayı daha sonra AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze İle birlikte Kızılay Mahallesi’ne geçti ve seçim irtibat bürosunun açılışını yaptı.

Şerifoğulları; "Biz 1 Nisan'a Hazırız"

Açılışlarda konuşan AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları ise, “Biz 1 Nisana hazırız” diyerek, “Cumhurbaşkanımıza olan sevginizi, sevdanızı çok iyi biliyoruz. Bizler bunun karşılığında sizlere yılmadan, yorulmadan, cesaret ve kararlılıkla hizmet getirmemiz gerektiğini çok iyi biliyoruz. Sizlerin bu desteğinin karşılığı sizlere en güzel hizmet getirebilmektir. Onun için biz 1 Nisan’a hazırız Allah’ın izniyle. İstihdam projelerimizle, yatırımcı dostu belediyecilik anlayışımızla, şehrimizin işsizlik problemini asgariye indireceğiz. Aynı zamanda sosyal belediyecilik anlayışımızla kimsesizlerin elinden tutan başkan, zalimlere karşı şahin, mazlumların elinden tutan bir başkan olacağız Allah’ın izniyle. Mahallemizin yol probleminin olduğunu biliyoruz. Ana yolunuzda tamamlanmayan kısmı tamamlayarak inşallah sizlerin hizmetine sunacağız ve bu yolu açtıktan sonra inşallah hem alt yapıyı hallederek hem yol problemini hallederek sizlerin de kısa zamanda doğalgazınıza kavuşmanıza vesile olacağız Allah’ın izniyle”diye kaydetti.  

Şerifoğulları, mahalle sakinlerine, yaşanabilir bir mahalle taahhüdünde bulunarak, “İnşallah kendilerine yeni bir yer tahsisi yaparak, yeri de hazır. Bizlerin amacı daha güzel bir Kesrik inşa ederek daha yaşanabilir bir Kesrik inşa edebilmek, çocuklarınızla, ailenizle daha huzurlu, daha müreffeh yaşayabileceğiniz bir Kesrik inşa edebilmek. Bu noktada ulaşım projelerimizde hazır, alt yapı projelerimizde hazır. Yol projelerimizde hazır, kentsel dönüşüm projelerimiz de hazır, alt yapı projelerimiz de hazır, yol projemizde hazır. Biz sorunlarınızı ve sıkıntılarınızı biliyoruz. Bu sorunlarınızı ve sıkıntılarınızı çözmeye talibiz. Sizlerden bana inanmanızı ve güvenmenizi istiyorum. Ben 5 yıllık görev sürem içerisinde yolu açılmamış hiçbir mahalle bırakmayacağım. Artık 21. Yüzyıldayız. Yıl 2019. Yol medeniyettir. Yolu olmayan bir mahalle kalmayacak. Buradan kesinlikle bu sözü size veriyorum” ifadelerini kullandı.

Daha sonra esnaf ziyareti yapan Şahin Şerifoğuları daha sonra bir sünnet düğününe katılarak, ailenin mutluluğuna ortak oldu.

Başkan Adayı Şerifoğuları’nın bir sonraki durağı ise Belediye Kültür Merkezi’nde partisinin sandık görevlileri için düzenlediği bilgilendirme toplantısı oldu.