Silifke Kaçtı, Elazığ Yakaladı

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz 2 kez geriye düştüğü Silifke Belediyespor karşısında bir çok gol pozisyonundan yaralanamazken, namağlup unvanını Mersin deplasmanında da sürdürdü…

Silifke Kaçtı, Elazığ Yakaladı

TFF 3.Lig 2.Grubun 21. Haftası’nda deplasmanda Silifke Belediyespor’la karşı karşıya gelen Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor baştan sona üstün oynadığı ve birçok gol pozisyonundan yararlanamadığı maçta rakibiyle puanları paylaştı. Gakgolar Teknik Direktör Bülent Yenihayat idaresinde çıktığı 15. Maçı’nı da kayıpsız atlattı.

TFF 3. Lig 2. Grupta zirve mücadelesi veren Elazığspor ligin 21. Haftasında deplasmanda Silifke Belediyespor ile karşılaştı.

Karşılaşmaya her iki takımda etkili başladı. Ev sahibi takım 14. Dakikada geliştirdiği atakta İ.Furkan ile öne geçti. Golden sonra rakip kalede gol arayan Elazığspor 17. Dakikada Mert ile eşitliği sağladı. Kalan dakikalarda takımların çabası sonuç vermeyince ilk yarı 1-1 eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıda ev sahibi takım rakip kalede daha etkili olmaya başladı. 60. Dakikada gelişen atakta Emin Can takımını öne geçiren golü attı. Golden sonra rakip kalede etkili olmaya başlayan Elazığspor 68. Dakikada penaltı kazandı. Vuruşu kullanan Beykan topu filelere göndererek skoru eşitledi. Karşılaşmanın kalan dakikalarında takımların çabası sonuç vermeyince karşılaşma 2-2 sona erdi.

Aldığı bu beraberlikle puanını 36 yapan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz fikstür gereği 22. Haftayı maç yapmadan bay olarak geçerken, YFF 3.Lig 2.Grubun 23. Hafta Karşılaşmasında sahasında Karşıyaka’yı konuk edecek.