Sorunlara Kayıtsız Kalmayan Rektör!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oluruyla Fırat Üniversitesi Rektörlüğü görevine atandıktan sonra bazı kesimler tarafından 'Rektör yapılacak Elazığlı isim yok muydu?' söylemlerine muhatap kalan ancak yaptığı başarılı çalışmalar ve duyarlılığı ile adından övgüyle bahsettiren Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, kendisine iletilen talepleri anında çözmeye devam ederek büyük takdir topluyor...

Sorunlara Kayıtsız Kalmayan Rektör!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oluruyla Fırat Üniversitesi Rektörlüğü görevine atandıktan hemen sonra yaptığı başarılı çalışmalarla dikkatleri üzerine toplayan Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, kendisine iletilen sıkıntıların anında çözümüne yönelik büyük katkılar sunmasından dolayı öğrenciler ve üniversite camiası tarafından takdirle karşılanmaya devam ediyor.

"REKTÖR YAPILACAK ELAZIĞLI İSİM YOK MUYDU?"
Rektörlük görevine atanmasıyla şehirde bazı kesimler tarafından bahsedilen "Rektör yapılacak Elazığlı isim yok muydu?" dedikodularını boşa çıkararak, yaptığı başarılı çalışmalar ile Fırat Üniversitesinin başarı grafiğini en üst sevilere çıkaran Rektör Göktaş, bir yandan da öğrenci ve öğretim üyelerinin kendisine ilettiği sıkıntıları anında çözmesi ile camia tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanıyor. 

Sorunlara Kayıtsız Kalmayan Rektör!

ÖĞRENCİLERİN TALEBİNE ANINDA CEVAP
Zaman zaman sosyal medya üzerinden kendisine iletilen ve en son öğrenciler tarafından üniversite kütüphanesinin 7/24 açık olması talebine anında çözümü için talimat veren Rektör Göktaş, bu seferde öğrenciler tarafından kurulmak istenen basketbol takımı başvurusunu rededilmesiyle ilgili geldiği talebe verdiği olumlu cevapla öğrencilerin gönüllerini fethetti. 

Bu kapsamda sosyal medya üzerinden Fırat Üniversitesi Öğrenci Topluluğu tarafından yapılan; "Sayın Rektörüm, üniversitemizi temsil etmek amacıyla bir basketbol takımı kurmak isteyen öğrenci arkadaşlarımız, taleplerinin reddedildiğini belirtiyorlar. Öğrenci arkadaşlarımızın bu talebini geri çevirmemenizi rica ediyoruz." paylaşımı anında cevaplanarak, öğrencilerin talepleri giderilmiş oldu. 

REKTÖR GÖKTAŞ'A BEĞENİ YAĞDI
Rektör Göktaş verdiği cevapta; "Merhaba arkadaşlar, Basketbol takımı kurmak isteyen arkadaşlarımız kime ve hangi birimimize başvurmuşlar? Bunu öğrenebilirsem taleplerini yerine getirelim inşallah" ifadelerini kullandı. Sosyal medyada Rektör Göktaş'ın verdiği cevaba yüzlerce öğrenci beğeni atarak, yorum yaptı.

Sorunlara Kayıtsız Kalmayan Rektör!