Sözünü Tutan İşadamının Üstlendiği Okul Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Elazığ'da meydana gelen 6.8'lik depremden sonra eğitim öğretim de yaraların sarılması için hayırsever iş adamı Veysel Demirci tarafından sözü verilen 12 derslikli ortaokulun yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Sözünü Tutan İşadamının Üstlendiği Okul Tüm Hızıyla Devam Ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ'da meydana gelen depremden sonra eğitim-öğretim de yaraların sarılması için elini taşın altına koyan ve ülkemizde yaptığı başarılı çalışmalarla yakından tanınan Ziver Holdin’in sahibi, hemşehrimiz Veysel Demirci tarafından sözü verilen 12 derslikli ortaokulun çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

OKULUN YÜZDE 40'I TAMAMLANDI
Yüzde 40’ına yakın inşaatı tamamlanan 12 derslikli okulun, Aksaray Mahallesinde yapımına devam ettiklerini belirten hayırsever işadamı Veysel Demirci, “Elazığ depreminde hasar gören Aksaray İmam Hatip Ortaokulunun, Ziver Holding olarak yapımını üstlenmiştik. Bugün itibariyle yüzde 40’ına yakın inşaatını tamamladık. İnşallah en kısa zamanda bitirerek, Milli Eğitim Müdürlüğümüze devredeceğiz. Bundan sonrada bu okulumuz ilimiz eğitimine büyük katkı sunacak” dedi. 

OKULDA BİR ÇOK LABARATUVAR BULUNACAK
Toplamda kapalı alanı 2975 metre kare olan ve bilgisayar labaratuvarı, kütüphane, müzik, görsel sanatlar, teknoloji ve tasarım atölyesi ile çok amaçlı spor salonu da mevcut olacak şekilde yapılan okulun önümüzdeki aylarda tamamlanması bekleniyor.