Stadyumda Maçlar Oynanacak mı?

İlimizin profesyonel firmalarından biri olan MYS İnşaat tarafından yapımı tamamlanan Elazığ Stadyumu görücüye çıkıyor...

Stadyumda Maçlar Oynanacak mı?

Elazığ'ın başarılı inşaat firmalarından olan MYS İnşaat tarafından yapımı tamamlanan Yeni Şehir Stadyumu görücüye çıkıyor. Perşembe günü TFF yetkilileri tarafından denetlenecek stadyumda maç oynanıp-oynanmayacağıyla ilgili karar verilecek.

Elazığ Yeni Şehir Stadyumu görücüye çıkıyor. Uzun bir sürenin ardından sona gelinen stadyumda maç oynanıp-oynanmayacağı Perşembe günü belli olacak.

Elazığ Stadyumunda Maçlar Oynanacak mı?

"UYGUNLUK BELGESİ VERİLMESİ HALİNDE MAÇLAR OYNANACAK"
Perşembe günü Elazığ’a gelecek olan TFF denetçileri stadyumun mekanik ve elektronik aksamları başta olmak üzere tüm birimlerinde incelemelerde bulunarak bunu bir rapor halinde TFF’ye sunacaklar. Yapılacak olan incelemeler sonucunda TFF tarafından  stadyumla ilgili “uygunluk belgesi” verilmesi halinde yeni stadyumda maç oynanabilecek. “Uygunluk belgesi”nin sadece stadyumla kısıtlı kalınmayacağı, yanındaki çok amaçlı spor salonuyla birlikte bir bütün halinde denetleneceği öğrenildi. TFF denetçilerinin eksiklikler görmeleri halinde bunların yapılması için ek süre vereceği, bu eksikliklerin tamamlanmasıyla birlikte yeni şehir stadyumunda maçların oynanacağı ifade ediliyor.

Elazığ Stadyumunda Maçlar Oynanacak mı?