Sürsürü'de Yıldırım Muhtar Dönemi

Sürsürü Mahalle Muhtarı Ergün Gül'den boşalan koltuğa, Elazığ'ın sevilen isimlerinden olan, başarılı isim Mustafa Yıldırım getirildi.

Sürsürü'de Yıldırım Muhtar Dönemi

Kalp krizi nedeni ile geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Sürsürü Mahalle Muhtarı Ergün Gül’den boşalan koltuğa, Elazığ'ın sevilen isimlerinden olan 1. Aza Mustafa Yıldırım getirildi.

MUHTARLIĞA SEVİLEN İSİM YILDIRIM GETİRİLDİ
Geçmiş dönemlerde siyasetle iç içe olan ve yapmış olduğu başarılı çalışmalarıyla mahalleli tarafından takdirle karşılanan Muhtar Yıldırım, düzenlediği basın toplantısında; "görev sürem boyunca mahallem ve mahallelilerim için elimden gelen çabayı sarf edeceğim." dedi. 

Sürsürü'de Yıldırım Muhtar Dönemi

"MAHALLEM İÇİN ELİMDEN GELEN ÇABAYI SARF EDECEĞİM"
Muhtar Yıldırım yaptığı açıklamada “Geçtiğimiz günlerde rahmetli olan Sürsürü Mahalle Muhtarımız Ergün Gül’e Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yüce Rabbim mekanını Cennet etsin inşallah. Ben Mustafa Yıldırım 1979 Sürsürü doğumluyum. Kendim rahmetli olan Sürsürü Mahalle Muhtarımız Ergün Gül’ün 1. Aza’sı idim. Sayın Valimizin ve Yüksek Seçim Kurulu’nun almış olduğu karar neticesi doğrultusunda 19.12.2022 tarihi itibariyle Sürsürü Mahalle Muhtarlığı görevine başlamış bulunmaktayım. Yüce yaratanın izniyle görev sürem boyunca mahallem ve mahallelilerim için elimden gelen çabayı sarf edeceğim. Cadde cadde, sokak sokak inşallah elimden gelen ne var ise bütün hizmetleri önlerine sunmaya çalışacağım. Buradan Sayın Valim, sayın belediye başkanım, sayın milletvekillerim ve sayın STK’larımız ile beraber mahallemize elimizden gelen bütün hizmetleri getirme çabası içinde olacağız. İnşallah rahmetli olan Ergün Gül muhtarının yarım kalan projelerini de elimden gelen bütün gayreti göstererek tamamlamaya çalışacağım” dedi. 

Sürsürü'de Yıldırım Muhtar Dönemi