'Tarihi Başarıya İmza Atacağız'

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Metin Bulut, Elazığ'da gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında yaptığı değerlendirmede 'Bölgesel siyaseti ben Elazığ da hiç bir hemşehrime yakıştırmıyorum, Elazığ'ın böyle bir gündemi olduğunu da düşünmüyorum.' dedi.

'Tarihi Başarıya İmza Atacağız'

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Metin Bulut, Elazığ'da bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek,  31 Mart seçimlerinde Elazığ’da Merkez ilçe ve tüm ilçe ve beldelerde tarihi bir başarıya imza atacaklarını ifade etti.

Teşkilat Başkan Yardımcısı Bulut, Elazığ programı kapsamında Elazığ Esnaf Odaları Birliği Başkanı Turan Kurnaz, Elektronikçiler Fotoğrafçılar ve Saatciler Odası Başkanı Mehmet Havabulut, Elazığ Esnaf ve Sanatkârlar Karma Odası Başkanı Hakan Albayrak, Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayiler Odası Başkanı Cebrail Top, Elazığ Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nizamettin Türkoğlu’nu ve ardından Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ,ı ziyeret etti.

'Tarihi Başarıya İmza Atacağız'

"EN GÜÇLÜ PARTİYİZ"
Teşkilat Başkan Yardımcısı Bulut, yoğun geçen programının ardından Hilalkent mahalle buluşması programına katıldı ardından Kanal Fırat, Kanal E ve Kanal 23 canlı yayınında yerel seçimler öncesi gazetecilerin gündeme dair sorularını cevaplandırdı. 

Bulut, yaptığı açıklamada, 31 Mart seçimlerinde belediye başkanlıklarını kazanmak için yoğun bir tempoyla çalıştıklarını belirtti. En güçlü parti konumunda olmalarına rağmen en çok çalışmaya devam eden partinin AK Parti olduğunu kaydetti.

'Tarihi Başarıya İmza Atacağız'

"BÖLGESEL SİYASETİ HİÇ BİR HEMŞEHRİME YAKIŞTIRMIYORUM"
Bulut, katıldığı programda Elazığ’da Merkez ilçe ve tüm ilçe ve beldelerde tarihi bir başarıya imza atacaklarını kaydederek;  “Bölgesel siyaseti ben Elazığ da hiç bir hemşehrime yakıştırmıyorum, Elazığ’ın böyle bir gündemi olduğunu da düşünmüyorum. Şahin Başkan yenilikçi bir Belediye Başkanı, güzel işlere imza atıyor ve atmaya da devam edecek.  En güçlü parti konumunda olmamıza rağmen en çok çalışmaya devam eden parti yine AK Partidir. Elazığ şehir merkezinin yanı sıra İlçe ve Beldelerimizde de 31 Mart’ta tarihi bir başarıya imza atacağız.” dedi. 

'Tarihi Başarıya İmza Atacağız'