TÜRFAD'tan Kınama!

Türkiye Futbol Adamları Derneği Elazığ Şubesi, dün oynanan Batmanspor- Elazığspor karşılaşması sonrasında bir takım taraftarların çıkarmış olduğu olayları kınadıklarını belirtti.

TÜRFAD'tan Kınama!

Türkiye Futbol Adamları Derneği Elazığ Şube Başkanı Ahmet Polat yayımladığı mesajda, dün oynanan Batmanspor- Elazığspor karşılaşması sonrasında bir takım taraftarların çıkarmış olduğu olayları kınadıklarını belirtti. 

Başkan Polat mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Türkiye Futbol Adamları Derneği Elazığ Şubesi olarak yaşanan olayların spordan uzaktan yakından hiç alakası olmayan olaylar meydana gelmiştir. Futbolcuları, teknik heyetin ve yöneticilerin müsabakadan yaklaşık 2 saat kadar sahada mahsur kalmaları ve de saha dışında da bir takım kendini bilmez taraftarların Elazığlı futbolseverlere taşlı saldırıda bulunmaları bizleri çok üzmüştür. Futbolun ruhunda dostluk ve kardeşlik vurguları hakimken; alınan skora ve de daha önceden bilinç altına yerleşmiş art niyetli düşüncelerin dışa vurmasıyla birlikte futboldan başka her türlü konu konuşulur duruma gelmiştir. Batman cephesinden yapılan sosyal medya paylaşımlarında Elazığ şehri ve taraftarlarına yönelik ithamlar Pazar günü müsabaka sonrasına taşınmış ve de alınan sonuç hazmedilememiştir.

Elazığ AK Parti Milletvekilimiz Sayın Prof. Dr. Erol Keleş hocamız sporun dostluk ve kardeşlik vurgusunu ifade etmek için Batman’a gitmiş ve müsabakayı Batman Milletvekili ile beraber izlemiştir. Dün nasıl Batman Petrol spor ile maç yaptıysak yarın ve daha sonrası günlerde ve tarihlerde karşı karşıya gelinecektir. 

Türkiye Futbol Adamları Derneği Elazığ Şubesi olarak, Pazar günü Batman’da yaşanan nahoş olayla ilgili Elazığspor’lu futbolcularımıza, teknik heyetimize ve de yöneticilerine geçmiş olsun diler olayı gerçekleştirenleri de kınıyoruz."