Vali Erkaya Yırık, Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, hız kesmeden mahalle ziyaretlerini sürdürüyor...

Vali Erkaya Yırık, Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, mahalle ziyaretleri kapsamında bugün milletvekili ve belediye başkanı ile birlikte Şahinkaya Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek talepleri dinledi

Şahinkaya Mahallesi sakinleri, il protokolü ile bir araya geldi
Şahinkaya Mahallesi Muhtarlığı bahçesinde gerçekleşen mahalle buluşmasına Vali Erkaya Yırık, AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve mahalle sakinleri katıldı.Toplantı da il protokolü sorun ve talepleri dinlerken, isteklerle ilgili notlar alındı. Aynı zamanda mahallede yapılacak çalışmalarla ilgili bilgiler verildi.

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Şahinkaya Mahallesi’nde yapmış olduğu açıklamada:
“Her hafta gerek hafta sonu ve gerekse hafta içi olmak üzere mahallelerimize giderek vatandaşlarımızın yaşadığı ortamlarda mahalle içerisinde ihtiyaçlarını, bize iletmek istediği hususlarını bizzat yerlerinde onları ziyaret ederek dinliyor ve çözümü için kamu kurum ve kuruluşlarımızın tüm imkanlarıyla çabalıyoruz. Elbette eğer bir yeri bilmiyorsanız görmüyorsanız orayla anlatılan hususların çok fazla kafanıza oturmadığını anlayacaksınız. Onun için bizim buradaki düşüncemiz mahallemizi bizzat yerinde görerek, insanlarımızı yaşam alanlarında tanıyarak yaşamış oldukları muzdarip oldukları sıkıntıları dile getirerek bunları da orada görerek çözümü noktasında devletimizin tüm imkanlarıyla öteden beri olduğu gibi vatandaşlarımızın kullanımına sunmaya çalışıyoruz. Bugün de Şahinkaya mahallemizdeyiz. Bu ziyaretlerde bize zaman zaman kamu kurum ve kuruluşlarımızın müdürleri refakat ediyorlar. Zaman zaman milletvekillerimiz refakat ediyorlar ve yine muhtarlar dernek başkanımız sağ olsun tüm muhtarlarımızın temsilcisi olarak o da aramızda. Ben bu ziyaret dolayısıyla hepinize teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.” diye konuştu.