Vali Toraman'dan İlk Açıklama!

Elazığ'ın yeni Valisi Ömer Toraman sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaparak Elazığlılara seslendi. Vali Toraman açıklamasında, 'Aziz Elazığlılar! Yirmi yılı aşan dostluğunuz ve muhabbetiniz için sizlere müteşekkirim…' dedi.

Vali Toraman'dan İlk Açıklama!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeni Elazığ Valisi Ömer Toraman, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “Bana bu fırsatı veren rabbime hamdüsenalar olsun” diyerek Elazığ’a atanmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Resmi Gazete’de Valiler Kararnamesi yayımlanmış, yayımlanan kararnamede, İçişleri Bakanlığı Genel Sekreterliği görevini yürüten Ömer Toraman Elazığ Valisi olarak atanmıştı.

Yeni Elazığ Valisi Ömer Toraman daha önce Elazığ’da vali yardımcısı olarak çalışmış Elazığlılarla bağlar ve dostluklar kurmuştu. Yeni Elazığ Valisi Ömer Toraman sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Elazığlılara ilk mesajını verdi.
TOROMAN: MUHABBETİNİZ İÇİN SİZLERE MÜTEŞEKKİRİM
Yeni Elazığ Valisi Ömer Toraman attığı tweette, “Aziz Şehir: Elazığ! Öncelikle, bana bir daha sana hizmet etme fırsatı veren Rabbime hamdüsenalar olsun… Aziz Elazığlılar! Yirmi yılı aşan dostluğunuz ve muhabbetiniz için sizlere müteşekkirim… İtimat edip, memlekete ve millete hizmet etmeme vesile olan Kıymetli Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve maiyetinde çalıştığım İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya şükranlarımı arz ediyorum… Yüce Allah’tan “gideceğim yere doğruluk ve esenlik üzere girmemi sağlamasını, çıkacağım yerden de beni doğruluk ve esenlik üzere çıkarmasını” niyaz ediyorum… ‘’ ifadelerini kullandı.