Vali Toraman İlçe Ziyaretlerinde

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Palu ve Kovancılar ilçesinde bir dizi gezi ve temaslarda bulundu.

Vali Toraman İlçe Ziyaretlerinde

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman ilçe ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor.

İLK DURAK KOVANCILAR OLDU
Bu kapsamda Vali Toraman, Kovancılar ilçesini ziyaret etti. Toraman ilk olarak, İl Özel İdaresi Kovancılar Bakımevi'ni ziyaret ederek, incelemelerde bulundu ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Toraman’a İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş’te eşlik etti.

Vali Toraman İlçe Ziyaretlerinde

VALİ TORAMAN DAHA SONRA PALU'YA GEÇTİ
Daha sonra Vali Toraman Palu ilçesine geçti. Vali Toraman Palu’da ilk olarak Palu Köklüce Köy Korucu Noktasını ziyaret ederek Köklüce Köy Muhtarı Nurettin Doğan ve korucular ile bir araya geldi. Toraman’a Palu Kaymakamı Hulusi Teke’de eşlik etti.

Vali Toraman İlçe Ziyaretlerinde

GÖKDERE'DE İNCELEMELERDE BULUNDU
Vali Toraman’ın ikinci durağı ise Palu Gökdere Jandarma Komutanlığı oldu. Toraman, Karakol Komutanı J.Asb.Kd.Bçvş. Serdal Kayhan’dan bilgi aldı. Vali Toraman’a Palu Kaymakamı Hulusi Teke ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Evren eşlik etti.Vali Toraman daha sonra Palu Gökdere İzmir İlkokulu ve Ortaokulu'nu ziyaret ederek öğrencilerle ve öğretmenlerle sohbet etti. 

Vali Toraman İlçe Ziyaretlerinde

VALİ TORAMAN MUHTARLARLA BİRARAYA GELDİ
Öte yandan Vali Toraman, İl Özel İdaresi tarafından bu sene yapımı gerçekleştirilecek olan Palu Gökdere - Akbulut - Büyükçaltı Grup Yolu'nda incelemelerde bulundu. Vali Toraman son olarak Palu Gökdere ve Büyükçaltı Köylerini ziyaret ederek, muhtar ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Toraman muhtar ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Vali Toraman İlçe Ziyaretlerinde