Vali Toraman Makamında Oturmuyor

İçişleri Bakanlığının Valiler Kararnamesi sonrası ilimize atandığı günden bu yana şehrin sorunlarına duyarsız kalmayarak çözümü noktasında büyük gayretler sarfeden Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman saha ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor.

Vali Toraman Makamında Oturmuyor

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan Valiler Kararnamesi sonrası Elazığ'a atanan Vali Dr. Ömer Toraman, makamdan ziyade vatandaşlarla beraber olmaya ve saha ziyaretlerini sürdürmeye aktif bir şekilde devam ediyor. 

ELAZIĞLI VATANDAŞLARIN TAKDİRİNİ TOPLADI
24 Ocak 2020 tarihinde ilimizde yaşanan 6.8'lik depremin hemen ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla yapımına başlanan ve hak sahiplerine teslim edilme sürelerinde büyük sıkıntıların yaşandığı TOKİ konutlarının vatandaşa teslim edilmesi noktasında büyük gayretler sarfederek Elazığlı vatandaşların takdirini toplayan Vali Dr. Ömer Toraman, makamda pek oturmayarak vatandaşlarla içiçe olmaya ve onların problemlerinin çözümüne büyük katkılar sağlamaya devam ediyor.

"HALK BULUŞMALARI VATANDAŞI MUTLU EDİYOR"
Her hafta yaptığı "Halk Buluşmaları" toplantısıyla vatandaşların sorunlarını dinlemeye büyük özen gösteren Vali Toraman, bir yandan da şehirde yaşanan sıkıntıları yerinde görerek çözümü için ilgili kurumlara anında talimatlar vermesi vatandaşı mutlu ediyor.

ÇİFTÇİLERDEN VALİ TORAMAN'A TEŞEKKÜR
Bu kapsamda merkeze bağlı Muratçık Köyü’nde Kuzova Sulama Birliği'ne bağlı köylerin muhtarları ve çiftçileri ile bir araya gelen Vali Toraman, muhtarların ve çiftçilerin sulama sorunlarını dinleyerek, Kuzova Sulama Birliği'ne bağlı Pompa İstasyonunda incelemelerde bulundu.

Kuzovalı çiftçiler, köylerine gerçekleştirdiği ziyarette sulamada yaşanan sıkıntıların giderilmesi için ilgili kurumlara talimat veren Vali Toraman'a teşekkür ettiler.