WhatsApp Yeni Özelliğini Paylaştı!

WhatsApp'a 'çoklu cihaz desteği' özelliği geliyor. Bu özellikle birlikte kullanıcılar, aynı hesabı dört ayrı cihazdan kullanabilecek.

WhatsApp Yeni Özelliğini Paylaştı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcıların işini kolaylaştıracak yeni bir özelliğini daha açıkladı. Her geçen gün kendisini geliştiren ve rakipleriyle arasını açmayı hedefleyen WhatsApp, bu sefer 'çoklu cihaz desteği'ni kullanıma sunuyor. Böylece aynı hesap birden fazla cihazda kullanabilecek. 

WhatsApp CEO'su Will Cathcart'ın WA-BetaInfo'ya yaptığı açıklamaya göre; tek hesap dört ayrı cihazdan kullanılabilecek. Yani WhatsApp'ın kullanıldığı telefon internete bağlı olmasa dahi diğer cihazlardan iletişime devam edilebilecek.
BU ÖZELLİK TELEGRAM'DA BULUNUYOR
WhatsApp'ın kullanıma sunduğu bu özellik, son dönemlerdeki en büyük rakibi Telegram'da bulunuyor ancak orada WhatsApp gibi uçtan uca şifreleme sunulmuyor.
WHATSAPP İPAD'LERE GELİYOR
CEO Cathcart, WhatsApp'ın iPad'ler üzerinde çalışmadığı hatırlatarak, şirketin son dönemde bir iPad uygulaması üzerinde de çalıştığını belirtti. Yakın zamanda uygulamanın iPad'lerde kullanılması bekleniyor.

Böylece yeni özellik 'çoklu cihaz desteği' ile birlikte WhatsApp hesabını ayrı bir telefon numarasına ihtiyaç duymadan hem telefon hem tablet hem masaüstünde kullanmak mümkün olacak.