Yabancı Uyruklu Öğrencilere İftar Yemeği

MÜSİAD Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen iftar programında yurtdışından gelerek Elazığ'da eğitim gören yabancı uyruklu öğrencilerle, şehir protokolü ve iş insanları birarada buluştu.

Yabancı Uyruklu Öğrencilere İftar Yemeği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MÜSİAD Elazığ Şubesi tarafından ilimizde eğitim gören yabancı uyruklu öğrencilere iftar yemeği verildi.

Düzenlenen iftar programına AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, Vali Yardımcısı İsmail Alsancak, Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Kara, STK temsilcileri, kurum müdürleri, çok sayıda iş insanı ve öğrenciler katıldı.

"YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLER ŞEHRİMİZ İÇİN BÜYÜK FIRSAT"
Başkan Gürkan programda yaptığı konuşmada; " İki yıllık salgın sürecinin ardından yeniden iftar sofralarında bir araya gelmenin mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz. Bugün Dünyanın çeşitli ülkelerinden yüksek öğrenim görmek için Elazığ'a gelen öğrenci kardeşlerimizle ve iş dünyasının temsilcileriyle birlikteyiz. Bu organizasyonların, öğrencilerle bir araya gelme, tanışma, kaynaşma ve sohbet etme imkanı sağlaması açısından çok önemli olduğunu düşünüyorum. Yurtdışından gelen öğrenciler yabancı değil misafir öğrencilerdir. Bunu böyle düşünmemiz lazım. Bugün burada eğitim alan öğrenciler mezun olduktan sonra kendi ülkelerine giderek orada önemli pozisyonlara gelecekler. Tabi bu, hem şehrimizin tanıtımı hem de ülkemiz için çok önemli bir fırsat.” dedi.