Yanılmaz'dan ETSO'ya Ziyaret

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, Elazığ Ticaret Odası Başkanı İdris Alan ile Meclis Başkanı Sedat Karataş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu...

Yanılmaz'dan ETSO'ya Ziyaret

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve MKYK Üyesi Mücahit Yanılmaz, ETSO Başkanı İdris Alan'ı, Meclis Başkanı Sedat Karataş'ı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. 

"BAŞKAN ALAN, ELAZIĞ'A ÖNEMLİ KATKILAR SAĞLADI"
AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, ziyarette yaptığı yaptığı değerlendirmede, ETSO Başkanı İdrisAlan'ın Elazığ'a tecrübesiyle, bilgisiyle, birikimiyle ve yaptıklarıyla önemli katkılar sağladığını belirtti. 

"ETSO BAŞKANI VE YÖNETİMİNE BAŞARILAR DİLİYORUM"
Yanılmaz değerlendirmesinde; "Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn. İdris Alan’a ve ekibine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik. Öncelikle başarılı bir seçim dönemi geçirdikleri için kendilerini tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odamız, Elazığ’ımızın gelişimine, ticaretine ve yatırımına en önemli katkıyı sağlayan kurumlarımızdan biridir. İdris Alan Başkanımız bu konularda tecrübesiyle, bilgisiyle, birikimiyle, yapmış olduğu çalışmalarla önemli katkılar sağlamıştır." ifadelerini kullandı. 

"İLİMİZE YAPTIĞI KATKILARA ŞAHİTLİK EDERİZ"
ETSO'ya yapmış olduğu ziyaretten ötürü Yanılmaz'a teşekkür eden Başkan Alan; "AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kıymetli Başkanım Mücahit Yanılmaz Beyefendi Odamızı ziyarete geldiler. Kendilerine şahsım, Yönetimimiz ve Meclisimiz adına teşekkür ediyoruz. Başkanımızın da ifade ettiği gibi geçmiş dönemde sayın başkanımızla çalışmak bizlere nasip oldu. Bizler de kendilerinin ilimize yaptığı katkılara şahitlik ederiz. Allah kendilerinden razı olsun. Önümüzdeki seçim sürecinde Ticaret ve Sanayi Odası olarak ilimizin sorunlarını ve problemlerini bir kompozisyon haline getirip çözmek için neler yapabiliriz diye üst mevkiilere iletirsek ve bir nebze ilimize katkı sağlarsak bizlerden mutlusu olmaz. Bu vesile ile sayın Genel Başkanıma Odamıza yapmış olduğu ziyaretten ötürü teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.” İfadelerinde bulundu.

Yanılmaz'dan ETSO'ya Ziyaret