Yasemin Açık Esnafın Yanında

Elazığlı İşkadını Prof. Dr. Yasemin Açık, Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım'ın başlattığı 'Esnaf Eşleştirme ve Kardeşliği' kampanyasına destek verdi.

Yasemin Açık Esnafın Yanında
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Vali Çetin Oktay Kaldırım, Koronavirüs nedeniyle kapanan esnaflara destek olmak için 'Esnaf Eşleştirme ve Kardeşliği' projesi başlatmıştı.

Vali Kaldırım, bütün iş dünyasını ve onları temsil eden oda, birlik ve borsaları bu programa desteğe ve en az bir esnafla kardeş olmaya davet etmişti. Vali Kaldırım'ın başlattığı kampanyaya Elazığ İş Kadınları Derneği Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık'tan destek geldi.

1 ESNAFA DESTEK OLDU, 2 BİN ADET GIDA KOLİSİ DAĞITTI

Prof. Dr. Yasemin Açık, yaptığı açıklamada; "Değerli Valimizin başlattığı esnaf kardeşliği projesine; bizde grup şirketleri olarak katılıp, işyeri kapalı olan bir esnafımıza işyeri tekrar açılana kadar destek veriyoruz. Ayrıca; 2.000 adet gıda kolisini Elazığ esnafından alarak,ihtiyaç sahiplerine dağıtacağız." dedi.

VALİ KALDIRIM'DAN TEŞEKKÜR

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, desteklerinden ötürü Prof. Dr. Yasemin Açık'a teşekkür etti.

Vali Kaldırım, "Biz Aziz Şehiriz, Hepimiz Kardeşiz.

Başlatmış olduğumuz Esnaf Eşleştirme ve Kardeşliği projemiz kapsamında, işyeri kapalı olan 1 esnafımıza kardeş olan ve 2000 adet gıda kolisi bağışında bulunan İşkadını Yasemin Açık hanımefendiye şehrimiz adına teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.