Yasemin Hocadan Elazığpsorlulara Jest

Her zaman Elazığspor'un yanında yer alan Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık'tan Elazığspor taraftarlarına büyük jest geldi. Prof. Dr. Yasemin Açık Pazar günü oynanacak olan Elazığspor - Şile Yıldızspor maçı için 2.500 adet bilet alarak taraftarla ücretsiz olarak dağıtacak.

Yasemin Hocadan Elazığpsorlulara Jest

14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde Elazığ’dan bağımsız Milletvekili adayı olan Prof. Dr. Yasemin Açık, bir kez daha bordo beyazlı taraftarların gönlünde taht kurdu.

Gerek görev aldığı Elazığspor yönetimlerinde olduğunda, gerekse de yönetimde olmadığı dönemlerde de bordo beyazlı kulübümüze maddi olarak destek veren ve bu desteği Elazığ’da örnek gösterilen Prof. Dr. Yasemin Açık, bir kez daha bordo-beyazlı kulübe destek olmak amacıyla Şile Yıldızspor’la hafta sonu oynanacak maç için 2.500 adet bilet alarak bu biletlerin taraftarlara ücretsiz dağıtılmasını sağlayacak.

Doğukent Hıdır Bilek stadyumunda oynanacak olan karşılaşmada bordo beyazlı taraftarların tribünleri tam olarak doldurmaları ve takımlarına destek olmaları amacıyla 2.500 kişi kapasiteli stadyumun tüm biletlerini satın alarak taraftara jest yaptı. Elazığspor taraftarlarının da her zaman gönlünde taht kuran Elazığ bağımsız milletvekili adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, ayrıca Pazar günü oynanacak Elazığspor-Şile Yıldızspor maçını da protokol tribününden takip etmek üzere Elazığ Doğukent Stadyumuna olacak. Öte yandan Elazığspor’un cefakâr taraftarları da yaptığı jestten dolayı Elazığ bağımsız Milletvekili adayı Prof. Dr. Yasemin Açık’a teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getirdiler.

Elazığ'ın Ablasından Elazığpsorlulara Jest