Yeniden Refah Partisi'nden Yangın Açıklaması

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Erhun Karakuş Türkiye'de son günlerde farklı noktalarda meydana gelen orman yangınlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yeniden Refah Partisi'nden Yangın Açıklaması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye gündeminde yer alan orman yangınları ve günlerdir süren söndürme çalışmalarına dair Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Erhun Karakuş açıklamalarda bulundu.

Karakuş olayların önüne geçebilmek için tedbirlerin alınarak adımların önceden atılması gerektiğinin altını çizerken,  başta siyasi iktidarın, kamu kurum yöneticilerinin stk'ların, bu konuyla ilgili olarak atacağı adımları hesap etmesi ve toplumda lokomotif görevi üstlenerek halka örnek olması gerektiğini vurguladı.

Karakuş açıklamasının devamında Yeniden Refah Partisi Elazığ İl teşkilatı kurulduğu 2019 yılından bu zamana kadar yapmış olduğu STK, dernek, vakıf, siyasi parti, yerel gazeteler vs kurum ve kişilere ziyaretlerimizi gerçekleştirirken, Gittiğimiz yere o kişi ya da kurum adına, "Geleceğe Nefes Ol" kampanyası dâhilinde  ilimiz ve ilçelerinde on adet ağaç dikimi yaptırarak katılım belgesini hediye ediyorduk. Bu sebeple, bölgelerimizde devam eden yangınlarda mücadele eden her bir görevli ve gönüllü vatandaşa, farkındalık oluşturma adına yapılan ağaçlandırma faaliyetlerine destek veren ülkemizin tüm paydaşlarına teşekkür ediyoruz. İfadelerine yer verdi.