Zabıta Müdürlüğü Binası Yenileniyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Belediye tarafından yapımı devam eden projelerin inşa çalışmalarını yerinde görmek ve gelinen aşamaya ilişkin bilgi almak üzere bir dizi incelemelerde bulundu.

Zabıta Müdürlüğü Binası Yenileniyor

Başkan Şerifoğulları incelemelerine Yeni Mahalle Muhtarlık Ofisi’nin yanında inşa çalışmaları devam eden Zabıta Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası ile başladı.

"YIL SONUNDA HİZMETE GİRECEK"
Toplamda 690 metrekarelik kullanım alanı üzerinde bodrum artı iki kat olacak şekilde projelendirilen Zabıta Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası'nda gelinen aşamaya ilişkin bilgi alan Başkan Şerifoğulları içerisinde; Zabıta Müdürlüğü Ruhsat Servisi, zabıta personelleri için ayrılmış bölümler ve zabıta araçları için otoparkın yer alacağını söyledi. Yeni Hizmet Binası’nın çalışmalarının %80'inin tamamlandığını belirten Başkan Şerifoğulları, yıl sonuna kadar çalışmaları tamamlayarak hizmete hazır duruma getireceklerini ifade etti.

Hem proje çalışmalarını inceleyen hem de ziyaretlerini sürdüren Başkan Şerifoğulları daha sonra Cemiloğlu Parkı'nda yapımı devam eden çevre düzenlemesi çalışmalarını inceledi.

Zabıta Müdürlüğü Binası Yenileniyor

"BİNAMIZIN YÜZDE SEKSENİ TAMAMLANDI"
Başkan Şerifoğulları incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, "Elazığ Belediyesi olarak vatandaşlarımıza daha etkin bir hizmet vermek amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Zabıta Müdürlüğü eski hizmet binamızı vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap veremediği için yıkarak Yeni Mahalle Muhtarlık Ofisi'nin yanındaki boş alanda yapmaya başladık. Kaba inşaatının tamamlanmasının ardından ince işlere geçilen binamızın %80'i tamamlandı. Zabıta hizmetlerinin daha kolay bir şekilde yapılacağı yeni hizmet binamızı, yıl sonunda tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Zabıta Müdürlüğü ek hizmet binamızın eski alanını ise Cemiloğlu Parkı'na dâhil ettik. Cemiloğlu Parkı'nda gerçekleştirdiğimiz çevre düzenleme çalışmalarının ardından vatandaşlarımız mahallelerinde rahat nefes alabilecekleri bir alana kavuşmuş olacak." dedi.

Zabıta Müdürlüğü Binası Yenileniyor