Ziver Holding'in Üstlendiği Okul Açılıyor

Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı, Elazığlı iş insanı Veysel Demirci tarafından Elazığ merkez Aksaray Mahallesinde yaptırılan 12 derslikli İmam Hatip Lisesinin yapımı tamamlandı. Okul, yarın düzenlenecek törenle hizmete açılacak.

Ziver Holding'in Üstlendiği Okul Açılıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci,  Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde hasar gördüğü için yıkılan ilköğretim okulunun yerine yeni okul yaptırma sözünü vermişti. 

Depremden sonra Milli Eğitim müdürlüğü ile yapılan görüşmelerin ardından yapımına başlanan 12 derslikli Aksaray İmam Hatip Orta Okulu, kısa sürede tamamlandı. 

Başarılı iş insanı Veysel Demirci, deprem sürecinde verdiği sözünü yerine getirerek Elazığ'a modern ve donanımlı bir okul kazandırdı. 

Okul, yarın saat 16:00'da gerçekleştirilecek törenle Milli Eğitim Müdürlüğüne devredilecek ve hizmete açılacak. Törene Maliye Bakan Yardımcısı Nurettin Nebati ve çok sayıda davetli katılacak. 

"BU OKULU KENDİ EVİM GİBİ GÖRÜYORUM"
İş insanı Demirci, okulun yapımıyla ilgili daha önce verdiği bir beyanatta, "Bu okulumuz Aksaray mahallesinde bulunmakta. Depremde ağır hasar almıştı bu okulumuz. Ben, ailem, bütün çevremiz o okulda okumuştu. Ben bu okulu kendi evim gibi görüyorum. Biz de fizibilite çalışması yaparak 2 okul büyüklüğünde, ihtiyacın iki katı olacak şekilde, büyük ve modern bir okul yapıyoruz. Nasip kısmet olursa okulumuz bayramdan sonra tamamlanacak ve yeni eğitim öğretim yılına hazır hale gelecek." ifadelerini kullanmıştı.

"OKULDAN DERECEYLE MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERE BURS VERECEĞİM"
İş insanı Demirci, anlamlı bir çalışmaya daha imza atacaklarını müjdeleyerek, "Allah nasip ederse sadece bunu yapmakla yetinmeyeceğiz. Bu okuldan mezun olan, dereceye giren her öğrencimize burs vereceğim, okumalarına yardımcı olacağım. Okumuş her insan, hem toplumunu, hem milletine, hem devletine,. hem ümmetine çok faydalı olacaktır. Bu manada biz de faydalı olacağız." demişti.

İşadamı Demirci, 18 Ağustos Çarşamba günü saat 16.00' da yapılacak olan açılışa tüm Elazığlıların davetli olduğunu belirtti.