Ziver Holding'ten Kamuoyuna Önemli Açıklama!

Ülkemizin başarılı firmalarından olan Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı, hemşehrimiz Veysel Demirci, kardeşi tarafından ilimizde yapacağı beton santrali yatırımıyla ilgili kamuoyuna önemli açıklamalarda bulundu.

Ziver Holding'ten Kamuoyuna Önemli Açıklama!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ülkemizin başarılı firmalarından olan ve Yönetim Kurulu Başkanlığını başarılı işadamı, hemşehrimiz Veysel Demirci’nin yürüttüğü Ziver Holding tarafından kamuoyuna önemli bir açıklama yapıldı. 

Holding adına bir açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci, son günlerde kardeşinin Elazığ’da gerçekleştirmek istediği beton santrali yatırımı ile ilgili bir takım çevrelerce bazı olumsuz ifadeler kullanıldığını ve bu konunun bazı çevrelerce kamuoyuna yanlış aksatıldığını belirtti. 

Ziver Holding adına Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci’nin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi; 

“YAŞANANLAR BENİ ÜZMÜŞTÜR”
“Kardeşim Murat Demirci’nin sahibi olduğu Murat Demirci İnşaat tarafından Elazığ’ın yerleşim yeri dışında, mal sahibi ve onbir ayrı kurumun onayı ile kiralanmış bir alanda söz konusu beton santrali kurulmak istedi. Bu noktada kardeşim Murat Demirci’nin, beton santrali alanına imar izni sağlayıp rant elde etmek istediği yönündeki ifadeler bana da ulaştı. Uzun yıllardır Elazığ ve hemşehrilerime tüm bilgi birikimimle yardımcı olmaya çalışırken bu yaşananlar beni ziyadesiyle üzdü.”

“ELAZIĞ’A YAPILACAK YATIRIMLAR DESTEKLENMELİDİR”
“Bilmenizi isterim ki benim isteğimle, kardeşim Murat Demirci’nin Beton Santrali kurma talebi Elazığ Belediye Meclisi’nde görüşülmeden geri çekildi.

Kardeşim Murat Demirci’nin beton santrali kurma isteğinden bir ay kadar önce bir başka firma tarafından, meşru bir şekilde beton santrali kurması belediye meclisinde onaylandı ve toplumda da bir infiale sebep olmadı. Bir başka beton santrali de gene yasal olarak, Elazığ’da ve Murat Demirci’nin beton santrali kurmak istediği yere çok yakın bir mesafede üstelik imar alanı içerisinde faaliyetini sürdürmektedir. Bu işletme de toplumda bir infiale sebep olmamıştır. Olmamalıdır da. Kanaatimce Elazığ’a yapılacak olan tüm yatırımlar desteklenmelidir.”

“EN AZ 50 KİŞİ İŞ SAHİBİ OLACAKTI”
“Amacım her zaman Elazığ’a yatırım yaparak istihdam sağlamaktır. Bugün beton santrali yatırımı yapılsaydı en az 50 kişi iş sahibi olacaktı. Başında bulunduğum Ziver Holding, ülkemizin çeşitli noktalarında faaliyetini sürdürmektedir. Bugüne kadar Elazığ’lı hemşehrilerimin işe alımlarında hep kolaylık gösterdim ve göstermeye de devam edeceğim.”

“HEP ELAZIĞLILARIN YANINDA OLMA GAYRETİNDE BULUNDUM”
“Elazığ depreminde, muhtarlarımızın bir sorunu olduğunda, dernek ve vakıfların bir ihtiyacı olduğunda, deprem sonrası gönüllü okul yaptırmaktan, Elazığspor’a destek olmaya kadar hep Elazığlıların yanında olma gayretinde bulundum. Telefon numaram herkes tarafından bilinmekte olup, bugüne kadar olduğu gibi tüm hemşehrilerim bana her zaman ulaşabilirler.
Yaşanan bu durumun Elazığlı hemşehrilerim tarafından tüm açıklığıyla bilinmesi istedim.
Kamuoyuna en içten saygılarımla…”