AK Parti Merkez İlçede Yoğun Tempo

AK Parti Elazığ Merkez İlçe Başkanlığının gerçekleştirdiği çalışmaların yer aldığı 'Türkiye Yüzyılı'nda Dur Durak Demeden Çalıştık' adlı video kamuoyuyla paylaşıldı...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
AK Parti Merkez İlçede Yoğun Tempo

Elazığ'da siyaset dönemi içerisinde yaptığı başarılı ve istikrarlı çalışmaları ile AK Parti Genel Merkezi tarafından her zaman örnek bir başkan olarak gösterilen Av. Ömer Faruk Çelik’in başkanlığındaki AK Parti Elazığ Merkez İlçe Teşkilatının yapmış olduğu faaliyetlerin yer aldığı video kamuoyuyla paylaşıldı.

BİR YILDA BİR ÇOK FAALİYET GERÇEKLEŞTİRİLDİ
AK Parti Merkez İlçe Teşkilatının bir yıllık süre içerisinde yapmış olduğu faaliyetlerin yer aldığı “Türkiye Yüzyılı’nda Dur Durak Demeden Çalıştık" adlı videoda yapılan faaliyetler temel başlıklar halinde anlatıldı.

Başkanlığını Avukat Ömer Faruk Çelik'in yürüttüğü AK Parti Elazığ Merkez İlçe Teşkilatı, geçen bir yıllık sürede merkez ilçe sınırları içerisindeki köy ve mahallelerde çok sayıda faaliyet gerçekleştirmenin yanı sıra seçim sürecinde de önemli çalışmalar gerçekleştirdi.

İŞTE VİDEOADA YER ALAN BAZI ÇALIŞMALAR;

  • Seçim sürecinde yaptığı eğitimler ve bilgilendirme toplantıları ile teşkilatın seçimlere tam olarak hazırlanmasını sağladı.
     
  • Merkez İlçe Başkanlığı seçim sürecinde sandık sorumlusu ve müşahit eğitimi, mahalle müşahit istişare toplantıları, bina sorumlusu eğitimleri gibi çok sayıda faaliyet gerçekleştirdi.
  • Haftanın her günü düzenli olarak merkez mahallelerde esnaflar  ve vatandaşlar ziyaret edilerek görüş ve düşünceleri alındı.
     
  • Merkez Mahalle muhtarları  belirli periyotlarla ziyaret edilerek, istek ve dilekleri dinlendi. Muhtarlar ile yakın iletişim halinde olundu.
     
  • Merkez ilçeye bağlı köyler yıl içerisinde birkaç kez ziyaret edilerek, köy muhtarları ve vatandaşların beklentileri alındı.
     
  • Bölgesel Köy Muhtarları toplantısı düzenlenerek Elazığ Milletvekilleri  köy muhtarları ile buluşturuldu.
     
  • Elâzığ Merkeze bağlı, Akçakiraz, Mollakendi, Yazıkonak ve Yurtbaşı Beldeleri düzenli olarak ziyaret edilerek, esnaf ve vatandaşlarla ile buluşuldu, talepleri dinlendi.
     
  • Mahalle başkanlarıyla düzenli olarak istişare toplantıları düzenlendi.
     
  • Şehrin çeşiti noktalarına üye standartları kurarak Ak Parti’ye yeni üyeler kazandırırken, bir yandan da üyeler evlerinde ziyaret edilerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamları iletildi.