AK Parti Milletvekili Adayları Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayları, Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor...

AK Parti Milletvekili Adayları Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Ak Parti Elazığ 1. Sıra Milletvekilli Adayı Olan Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmaları kapsamında Baskil ve Keban ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldi

Ak Parti Elazığ 1. Sıra Milletvekilli Adayı Erol Keleş, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde destek istedi.

Ak Parti Elazığ 2. Sıra Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı ise seçim çalışmaları kapsamında Kültürpark ve bir AVM’yi ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldi.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı vatandaşların ilgilerinden dolayı 14 Mayısta zafer elde edeceklerini söyledi.

AK Parti Elazığ 3. Sıra Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı seçim çalışmaları kapsamında Gazi Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Nazırlı daha sonra Fırat Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi gören hastaları ve yakınlarını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ak Parti 3. Sıra Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı; "Seçim çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Aziz şehrimizin insanları hamd olsun gittiğimiz her yerde bizleri büyük bir teveccüh ile karşılıyor. İnşallah bu heyecan seçim gününe kadar devam edecek ve Elazığ'dan hem partimize, hem liderimize büyük bir destek sağlayacağız. Ben tüm hemşerilerimize seçim gezilerimizde bizlere gösterdikleri teveccühten ötürü teşekkür ediyorum. Dedi.

AK Parti Elazığ 4.  Milletvekili adayı Mücahit Yanılmaz seçim çalışmalarına devam ediyor.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,  seçimlerden sonra işten çıkartılan 30 bin çalışanın mağduriyetine ve feryatlarına verdiği şeref sözüne rağmen sessiz ve seyirci kaldı. Kılıçdaroğlu’nun Elazığ’a verdiği bakanlık sözü eğer, “bir işçi bile çıkartılmayacak“ şeref sözünün arkasından daha ilk ay, işten çıkartılan 30 bin çalışan sözü gibi gibiyse bunun adı tiyatrodur.” Dedi.

İşten çıkartılan 30 bin personelin fazlalık ya da tasarruf sebebiyle çıkartılmadığının en büyük göstergesinin işe yeni alınan 60 bin yeni personel olduğunu söyleyen Yanılmaz, bunların çoğunun gizli pazarlıklar sonucu Fetö terör örgütü ve kandilin talimatlarıyla işe alınmıştır dedi.

AK Parti Elazığ Milletvekili 5. Sıra Adayı Hasan Murat Öz, AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile birlikte Malatya Caddesi’ndeki esnafları ve Sivrice ilçesini ziyaret etti.

AK Parti’nin Türkiye’ye bir hizmet siyaseti anlayışı getirdiğini belirten AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz; Türkiye’nin hayali olan her konuda 100 yılda yapılamayanlar, son 21 yılda yapıldığını söyledi.