Prof. Dr. Açık, Bayram Ziyaretlerinde

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, Bayram ziyaretlerine hız kesmeden devam etti.

Prof. Dr. Açık, Bayram Ziyaretlerinde

Prof. Dr. Açık ilk olarak Elazığ’daki hastaneleri ziyaret ederek, hem hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti, hem de görevi başında olan sağlık personelinin bayramını kutladı. 

Bağımsız Aday Prof. Dr. Yasemin Açık daha sonra Elazığ’daki bazı kahvehaneleri ziyaret ederek vatandaşların bayramını tebrik etti. 

Prof. Dr. Açık, Bayram Ziyaretlerinde

“SONUNA KADAR SENİ DESTEKLEYECEĞİZ”

Vatandaşlar, Prof. Dr. Yasemin Açık’a “sonuna kadar seni destekleyeceğiz. Gidip evinde otursan bile oyları silme alacaksın. Her zaman, her koşulda senin yanındayız. Seni hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız. Elazığ’a yaptıklarını anlatmaya gerek bile yok. Bu kez Elazığ senin için var gücüyle çalışacak” dediler. 

“BU CAN BU BEDENDE OLDUĞU SÜRECE ŞEHİR İÇİN ÇALIŞACAĞIM”

Elazığ’ın Bağımsız Adayı Prof. Dr. Açık, “Şehrimiz için çıktığımız bu yolda sizlerin destekleri çok önemli, birlikte yol yürüyeceğiz ve birlikte başaracağız. Ben Şekerci Mustafa adıyla bilinen kapalı çarşısının alt kısmında dükkanı olan Hacı Mustafa’nın kızıyım. Burada doğdum, burada büyüdüm, yatırımlarımı şehrime yaptım. Sivil Toplum Kuruluşları ile ortak projelere imza attık.  Hayallerimin içerisinde hep şehrim var. Bütün hemşerilerimin mutlu huzurlu bir yaşam sürmeleri için elimden gelen her şeyi yapmaya hazırım. Bu can bu bedende olana dek, sonuna kadar şehrim için çalışacağım” dedi. 

Prof. Dr. Açık, Bayram Ziyaretlerinde

“ELAZIĞ’DA İLETİŞİM OFİSİ KURACAĞIZ”

Elazığlıların tam destek sözlerini alan Bağımsız Aday Prof. Dr. Açık, “Benim teşkilatım, partim hemşerilerimdir. Kardeşinize sahip çıkın birlikte yol yürüyelim, şehrimizi birlikte kalkındıralım. Elazığ’da iletişim ofisi kuracağım. Elazığların sıkıntılarını problemlerini Ankara’ya gitmeden çözmeye çalışacağız. Şehrin sorunlarını çözebilmek amacıyla bütün kapıları aşındıracağız. Sivil Toplum Kuruluşları ile ortak akıl oluşturacağız. Gençlerimizin kararan umutlarını yeşerteceğiz. Şehrimizi gelişmiş bir şehir haline getireceğiz” ifadelerine yer verdi.

Prof. Dr. Açık, Bayram Ziyaretlerinde