Alacakaya Belediyesi Çalışmalarını Sürdürüyor

Alacakaya Belediyesi, çalışmalarına ara vermeden ilçe halkına hizmet etmeye devam ediyor.

Alacakaya Belediyesi Çalışmalarını Sürdürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Alacakaya Belediyesi, çalışmalarına ara vermeden ilçe halkına hizmet etmeye devam ediyor. 

İki dönemdir ilçe halkının hizmetlerine kendini adayan Alacakaya Belediye Başkanı Başaran Yaşlı, seçim sürecinde söz verdiği projelerini ilçe halkının hizmetine sunuyor. 

“Hizmet Odaklı Çalışıyoruz”
Yaptığı hizmetlerle yakaladığı başarı ve yükselme trendini sürdüren Alacakaya Belediye Başkanı Yaşlı, yaptığı açıklamada ilçe halkına sunduğu hizmetler hakkında bilgiler verdi. 
Yaşlı, göreve geldiği ilk günden bu yana inanarak sadece hizmete odaklandığını ifade ederek, “ ben bu göreve ilçe halkıma hizmet etmek için talip oldum. Çok şükür seçim sürecinde neyin sözünü verdiysek hepsini sırasıyla gerçekleştirme gayreti içerisine girdik ve arkasında olduk.  Bu anlamda ilçenin ciddi sorunlarından olan içme su isale yenileme çalışmamızı, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurumun ve tüm milletvekillerimizin desteğiyle, yaklaşık 650 bin TL maliyetle gerçekleştirdik.” dedi.

Gelecek Nesillere Yeşil Miras
 “Biz yeşil renk olmadan, ağaç görmeden, toprağa dokunmadan yaşayamayan insanlarız.” diyen Başkan Başaran Yaşlı, gelecek nesillere en değerli mirasın;  mal, mülk değil yaşanabilir sağlıklı bir çevre bırakılabileceğini vurgulayarak, bu kapsamda ilçe girişine tamamı yetişkin olmak üzere; 450 adet ağaç, 1000 adet sarmaşık gül, 1000 adet hanımeli diktiklerini söyledi. 

Çocuklara Kayıtsız Kalmadı
Yaşlı, yaptığı hizmetler çerçevesinde ilçe çocuklarının isteklerine de kayıtsız kalmayarak, belediye bütçesiyle Altınçanak Mahallesi’ne çocuk oyun parkı yaptı. 
“Parkların ve çocuk oyun alanlarının aileler ve çocuklar için vazgeçilmez alanlar olduğunu biliyoruz.” diyen Alacakaya Belediye Başkanı Başaran Yaşlı; “bizler istiyoruz ki çocuklarımız daha güvenli, daha sağlıklı alanlarda vakit geçirsinler, buluşup oynasınlar. Bunun için gerekli olan ne varsa yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Yaşlı, araç filolarını da genişlettiklerini söyleyerek, “tamamı hibe olmak üzere bir vidanjör, bir itfaiye aracı ve çift kabinli uzun şaseli aracımızı belediyemize kazandırdık” dedi.