Başarılı İş İnsanı Siyasete Hazırlanıyor

İlimizde medikal sektöründe ticaret hayatını sürdüren başarılı iş insanı Yunus Genç, Milliyetçi Hareket Partisinden Elazığ Milletvekili Aday Adayı olacak...

Elazığ'ın başarılı iş insanlarından Yunus Genç, MHP'den Elazığ Milletvekili Aday Adayı olacağı öğrenildi.

Elazığ iş dünyası ve sivil toplum camiasının yakından tanıdığı başarılı iş insanı Yunus Genç, ilimizde bir çok başarılı projeye imza atmasıyla tanınıyor.

STK'LARDA ETKİN GÖREVLERDE BULUNDU
Medikal sektöründe yıllardır emek veren İş İnsanı Genç, Tüm Tıbbi Cihaz üreticileri ve tedarikçileri Federasyonu yöneyim kurulu üyeliğinin yanı sıra, Elazığ Ticaret ve Sanayi odası medikal grup temsilcisi görevini yürütüyor. Sporcu kimliği ile de bilinen MHP Elazığ Milletvekili Aday Adayı Yunus Genç, Elazığspor üyesi olmakla birlikte geçmiş dönemlerde alt yapıdan sorumlu başkan yardımcılığı da yaptı.

"ELAZIĞ'DA DOĞDUM, ELAZIĞ'DA DOYDUM"
"Elazığ'da doğdum, Elazığ'da doydum" sloganını benimseyen başarılı iş insanı Yunus Genç, şimdiden farklı bir milletvekili portresi çizeceği gözüküyor.

Öte yandan İş insanı Yunus Genç'in önümüzdeki günlerde düzenleyeceği basın toplantısıyla kamuoyuna MHP'den Milletvekili Aday Adayı olacağını duyuracağı öğrenildi.

Bakmadan Geçme