Başkan Şerifoğulları'ndan Öğrencilere Müjde

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un başlattığı kampanyaya bir destek de Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'ndan geldi. Başkan Şerifoğulları, okullar açılınca öğrencileri cam seyir terasında misafir etme sözü verdi.

TAKİP ET

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk resmi twitter hesabından yaptığı paylaşımda ; Hayaller gerçeklerin provasıdır. Hayal kurmasak gerçeği bu kadar güzel olmaz mutlu anların. Öğretmenlerimize, velilerimize, çocuklara gün içinde küçük bir oyun... Ben başlatayım. #okullaraçılınca bir liseye gidip pencereden gençlerle beraber ıslık çalacağım. Siz ne yapacaksınız?' dedi.

Bakan Selçuk'un bu paylaşımına birçok belediye de destek verdi. Destek veren Belediyelerden biri de Elazığ Belediyesi oldu.

Başkan Şerifoğulları 'Sayın Bakanım @ziyaselcuk ve Başkanım @ercancimen29 biz de #okullaraçılınca geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizle halkımızın hizmetine sunacağımız #CamSeyirTerası'mızda şehrimizin eşsiz manzarasını beraber izleyeceğiz. Başkanım @SavciSayan peki siz ne düşünüyorsunuz? 'dedi.

Haber: Sedanur İlhan

Bakmadan Geçme