Teşekkürler Sayın Asilhan Arslan!..

Elazığspor'un transfer tahtasının açılmasında en büyük katkısı olan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, Elazığspor'un isim hakkı konusunda Birevim Firması'yla anlaştıklarının müjdesini verdi.

TAKİP ET

Transfer Tahtasının açılması konusunda gecesini gündüzüne katarak emek verenlerden biri olan Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan Elazığspor'un isim hakkı konusunda Birevim Firması'yla anlaştıklarının müjdesini verdi.

Dün akşamdan beri çok heyecanlı saatler geçiren Bordo Beyazlı camiada iki mutluluk birden yaşandı. Transfer tahtasını açarak büyük bir yükten kurtulan Elazığspor'un yeni isim sponsoru ise yönetiminde Elazığ'lı işadamlarını bulunduğu Birevim firması oldu.

Elazığspor'un Transfer Tahtasının açılmasında kilit rol oynayan isimlerin başında gelen Ticaret Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan katıldığı önemli açıklamalarda bulundu.

Transfer engelinin kaldırılması noktasında çok yoğun çalışmalar yaptıklarını ve yasağın kaldırılması, kaynak ihtiyacını giderme adına girişimlerde bulunduklarını anlatan Arslan, Elazığspor'un bundan sonraki süreçte krizlerle, yönetim hatalarıyla değil ayakları yere sağlam bir kulüp olacağını belirtti.

Elazığspor'a isim sponsorluğu konusunda Birevim firması'yla anlaştıklarını kaydeden Başkan Asilhan Arslan kendilerine bu konuda yardımcı olan Tetiş Yapı'nın sahipleri ve ortaklarına teşekkür etti.

Arslan'ın açıklamaları şöyle;  

'Bizler şehrimize layık olmaya çalışıyoruz. Başka bir amacımız ve gayretimiz yok.  Yalnızca yoğun bir gündem var. Bu gündem nedeniyle biraz fazla mesai harcadık yorulduk. Ama hamdolsun değdi. Neticeyi alabilmek tüm yorgunlukları giderdi. Ondan dolayı çok mutluyuz. Rabbime ne kadar şükretsek azdır. İnşallah bu şehir her şeyin en güzeline layık. Her şeyin en güzelini hakkediyor. Bizde şehrimize layık olmaya çalışıyoruz.

Öncelikle kaynak ihtiyacımız vardı. Kaynak ihtiyacını giderme adına girişimlerde bulunduk. Malumunuz bir isim hakkımız vardı. Tetiş Yapı'da olan. Tetiş Yapı'nın sahipleri ortakları Yılmaz Tetik, Mustafa Tetik ve Semih Işıkver, sağolsun çok ciddi özveride bulundu. O özverileriyle isim haklarından feragat ettiler.

Yeni bir isim sponsoru bulmamız konusunda bizlere çok ciddi katkıları oldu. Gerçekten kaynak bulmada bizim elimizi çok güçlendirdi. Sayın valimin de sponsorluk konusunda Birevim firması ile bir görüşmesi oldu. O neticelendi. Akabinde biz kendi kaynaklarımızdan, birçok sivil toplum örgütümüz, işadamlarımız kendi kaynaklarından bir şeyler aktardı. O kaynaklarla bu noktalara geldik.  

İnşallah yeni transferlerimizle, güçlü bir kadroyla ligde kalmakla alakalı aklımızda en ufak olumsuz bir düşünce yok. Bu kulüp ligde de kalacak. Seneye de inşallah daha ayakları yere basan kurumsal yapısıyla oturmuş, finansal problemlerini ve yönetim problemini çözmüş bir yapıya kavuşacak. Biz onun için mücadele veriyoruz. Bu mücadeleyi sayın valimle, kayyum başkanımız, meclis başkanımızla birlikte gerçekten artık bu şehirde Elazığspor'un yönetim hatalarıyla anılmasını istemiyoruz.

Bundan sonraki tüm süreçleri de o şekilde yürüteceğiz. Farkı bir kimliğe kavuşturacağız Elazığspor'u. Bundan tüm taraftarlarımız, tüm şehrimiz emin olsun.' dedi.

'EMEĞİ GEÇEN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER'

Elazığ Yeni Haber İnternet ve Medya Yayıncılığı olarak, şehrin markası olan ve ilimizin tanıtımı noktasında en önemli bir yer tutan Elazığpor'umuzun transfer tahtasının açılmasında büyük emek ve gayret gösteren başta Elazığ Valimiz Çetin Oktay Kaldırım ile ETSO Başkanımız Asilhan Arslan olmak üzere emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyoruz. 

Bakmadan Geçme