Yeniden Refah Partisi Saha Ziyaretlerinde!

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığına atandığı günden bu yana aktif olarak saha ziyaretlerini sürdüren Avukat Erhun Karakuş ve ekibi çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor…

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi Elazığ Teşkilatı saha ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor.

İl Başkanlığına atandığı günden bu yana saha ziyaretlerini ihmal etmeyen Başkan Av. Erhun Karakuş ve ekibi bir yandan da ziyaretler esnasında dile getirilen sıkıntıların çözülmesi içinde aktif olarak çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda Bakır Madenliler Derneği ile Şavaklılar Derneğini ziyaret eden Başkan Karakuş, dernek faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.



Özellikle son günlerde Maden ilçesinin büyük sıkıntılar yaşadığını belirten Başkan Karakuş, Maden'deki yerleşim yerlerinin taşınması noktasında yaşanan sıkıntıların çözümü için devlet ve siyaset mekanizmasının acilen çözüm üretmesi gerektiğini belirtti.

Şavaklılar Derneğini de ziyaret eden Başkan Karakuş ve İl Başkan Yardımcıları Mehmet Kara ile Murat Türker, dernek başkanı Naim Doğan'dan bölgedeki hayvancılık faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.



Elazığ Güçlü Haber Gazetesi ile Axakal Reklam Ajansını da ziyaret eden Başkan Karakuş, ziyaret anısına kendi adlarına diktikleri fidanların sertifikasını takdim ederek, çalışma hayatlarında başarılar diledi.

Yorumlar 2
mehmet kara 28 Temmuz 2021 14:04

alper kardeşim; bu dava bir futbol takımı değildir dolayısıyla hamdolsun ki bin dörtyüz yıldır bu dava sahadadır Bizim davamız İslam'dır. Gayemiz Allah'ın rızasını kazanmaktır. Hedefimiz hak nizamı hakim kılmaktır. Arzumuz tüm insanlığın saadetidir. Yolumuz cihattır. İslam ise Allah yapısıdır. Dolayısıyla mükemmeldir, eksiklik ve fazlalık kabul etmez. Bu dava için çalışmak herkese nasip olmaz. İster gecenizi gündüzünüze katıp çalışın, ister yan gelip yatın. Bu hak davanın başarısını ne bir gün öne alabilirsiniz, ne de bir gün geciktirebilirsiniz. Bütün mesele bu şerefli davada nasıl bir imtihan vereceğinizdir.” bu parti Milli Görüş hareketinin ve 54. hükümetin bir devamı olup iş bitirme belgesi olan tek partidir. Bizi izlemeye devam edin

Alper 22 Mayıs 2021 18:08

Sahadalar ama ,fikareler 11 bulamıyorlar ki takım kursunlar.

Bakmadan Geçme