Başarılı Başhekim MÜSİAD'ın Konuğu Oldu

İlimizin başarılı doktorlarından Fethi Sekin Şehir Hastahanesi Başhekimi Prof. Dr. Erol Keleş, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesinin Dost Meclisi Toplantısına konuk oldu.

Başarılı Başhekim MÜSİAD'ın Konuğu Oldu

Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimliği görevine atandıktan hemen sonra hastane bünyesinde yaptığı başarılı çalışmalarla bölgenin sağlıkta cazibe alanı olması için büyük katkılar sağlayan Prof. Dr. Erol Keleş, MÜSİAD'ın düzenlediği "Dost Meclisi" toplantısının konuğu oldu.

"BAŞHEKİM KELEŞ'E TEŞEKKÜR EDİYORUM"
Hastanede yapılan çalışmaların anlatıldığı toplantıda açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan; "Her hafta farklı konu ve konuklarıyla gerçekleştirdiğimiz ‘Dost Meclisi’ toplantımızın bu haftaki konuğu, ilimizin başarılı bürokratlarından Fethi Sekin Şehir Hastahanesi Başhekimi Prof. Dr. Erol Keleş oldu.Bizleri kırmayıp toplantımıza iştirak ettiklerinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum." dedi. 

Başarılı Başhekim MÜSİAD'ın Konuğu Oldu

"MÜSİAD HEYETİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM"
Fethi Sekin Şehir Hastahanesi ile ilgili MÜSİAD üyelerine bilgiler veren Başhekim Erol Keleş  "Öncelikle bizleri bu güzel dost ortamında ağırladıklarından dolayı MÜSİAD Başkanı Tekin Gürkan ve MÜSİAD Ailesine teşekkür ediyorum." dedi.

"TÜRKİYE GENELİNDEN İYİ BİR KONUMDAYIZ"
Göreve gelmeden önce Fethi Sekin Şehir Hastanesi günlük 2 bin 500 ile 3 bin arasında hasta girişi olduğunu belirten Başhekim Keleş, hastane içerisinde gerçekleştirilen doğru yönetim ve hasta memnuniyeti odaklı çalışmalarla şimdilerde bu rakam 10 bini bularak ciddi bir yükselme kaydettiklerini ifade ederek, hastanenin Türkiye genelinde iyi bir konuma gelmeyi başardığını belirtti.

"KESİNTİSİZ SAĞLIK HİZMETİ SUNMA GAYRETİNDEYİZ"
Başhekim Keleş konuşmasında; "Yüksek teknolojinin kullanıldığı, modern ve ferah bir hastane yapısı içinde, bilgi ve tecrübe yönünden güçlü sağlık kadrolarımız ve profesyonel yönetim anlayışı ile kaliteli sağlık hizmeti sunmak, hastalarımızın ve sağlık çalışanlarımızın memnuniyetlerini en üst düzeyde tutmak , etik, kaliteli, erişilebilir ve kesintisiz sağlık hizmeti sunma gayretindeyiz" dedi.

Başarılı Başhekim MÜSİAD'ın Konuğu Oldu