Başarılı Bürokrata Önemli Görev

Adalet Bakanlığına ait atama kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre Elazığlı hemşehrimiz, başarılı bürokrat Enis Yavuz Yıldırım yeniden Ceza ve Tevfikevleri Genel Müdürü olarak atandı.

Başarılı Bürokrata Önemli Görev

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararıyla Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğüne atanan ve yaptığı başarılı çalışmalarla göz dolduran Elazığlı hemşehrimiz Enis Yavuz Yıldırım, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararıyla yeniden Ceza ve Tevfikevleri Genel Müdürü olarak atandı.

"HAYIRLI OLSUN"
Atama kararları sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç; "Adalet Bakanlığımız üst kademe yöneticileriyle ilgili atama kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı.  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile Bakanlığımız üst kademe yöneticiliklerine atanan birim amirlerimize görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum." dedi. 

Elazığ Yeni Haber İnternet ve Medya Yayıncılığı olarak, yeniden Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğüne atanan, başarılı bürokrat Elazığlı hemşehrimiz  Enis Yavuz Yıldırım'ı tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyoruz...

Başarılı Bürokrata Önemli Görev