Başarılı Gazeteci Mesleğinin Zirvesinde

İlimizin başarılı gazetecilerinden olan Anadolu Yayıncılar Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Kanal Fırat - Kanal E Televizyonları Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık, mesleğinin zirvesine gelerek Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından kendisine 'Sürekli Basın Kartı' takdim edildi...

Başarılı Gazeteci Mesleğinin Zirvesinde

Elazığ'ın başarılı gazetecilerinden olan ve şehrimizi ulusal platformlarda gururla temsil eden Anadolu Yayıncılar Derneği Genel Başkan Yardımcısı Zeki Akbıyık, mesleğinin zirvesine gelmenin mutluluğunu yaşıyor.

MESLEĞE ÖMRÜNÜ ADAYAN BİR GAZETECİ
Otuz yılı aşkın süreyle mesleğe ömrünü adayan Kanal Fırat ve Kanal E televizyonları Genel Yayın Yönetmeni, başarılı gazeteci Zeki Akbıyık'a Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından “Sürekli Basın Kartı” takdim edildi.

Basın hayatının en son mertebesi olan "Sürekli Basın Kartı" na layık görülen başarılı gazeteci Akbıyık mutluluğunu sosyal medya hesabı üzerinden dostlarıyla paylaştı.

Başarılı Gazeteci Mesleğinin Zirvesinde

BASIN KARTININ EN SON MERTEBESİ
Başarılı gazeteci Akbıyık, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında; "Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından verilen ve Basın Kartı’nın en son mertebesi olan “Sürekli Basın Kartı”mızı Elazığ Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Sayın Özcan Yalçın’dan teslim aldık. Hayırlı olmasını temenni ediyorum." ifadelerine yer verdi. 

TEBRİK EDİYORUZ
Elazığ Yeni Haber İnternet ve Medya Yayıncılığı olarak, şehrin gündemi belirleyen programlarıyla ve ilimizi ulusal platformlarda gururla temsil eden ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından "Sürekli Basın Kartı" na layık görülen başarılı gazeteci büyüğümüz Zeki Akbıyık'ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz...

Başarılı Gazeteci Mesleğinin Zirvesinde