Başarılı İşadamı Sözünü Tuttu

24 Ocak 2020 yılında ilimizde yaşanan 6.8'lik depremin ardından büyük hasar gören Aksaray İmam Hatip Ortaokulunun yıkılarak yeniden yapılması için söz veren ülkemizin başarılı işadamlarından, hemşehrimiz Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci sözünü tuttu...

Başarılı İşadamı Sözünü Tuttu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

24 Ocak 2020 yılında ilimizde yaşanan 6.8'lik deprem sonucunda Elazığ'da bulunan bazı okullar zarar görmüş ve bunun sonucunda eğitimde sorun yaşanamaması için birçok işadamı okul yapımı noktasında söz vermişti. 

Bu kapsamda kendisininde yetişip büyüdüğü Aksaray Mahallesinde bulunan ortaokulun yapımını üstlenen başarılı İşadamı Veysel Demirci verdiği sözü yerine getirerek vefasını göstermiş oldu. 

OKULUN İNŞAASI TAMAMLANDI
Depremin hemen ardından başlandığı Akasaray İmam Hatip Ortaokulu'nun inşasını neredeyse tamamladı ve kısa bir süre içerisinde okulun Milli Eğitim Müdürlüğü'ne devredileceği öğrenildi.

Ziver İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "24 Ocak Elazığ depreminden sonra hasar gören Aksaray İmam Hatip Ortaokulunun yapım işini Ziver Holding olarak üstlenmiştik. Bugün son rutuşları kalan okulda incelemelerde bulundum. Allah nasip ederse kısa zaman içerisinde okulu Milli Eğitime devredeceğiz. İlimize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.