Başarılı Ürolog Necip Pirinçci, Profesörlüğe Yükseldi

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Pirinçci, Profesörlüğe yükseldi.

Başarılı Ürolog Necip Pirinçci, Profesörlüğe Yükseldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yaptığı başarılı çalışmalarla adından sıkça bahsettiren Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Pirinçci, Profesörlük ünvanını aldı.

Bölgede yaptığı başarılı ameliyatlar ve tedavilerle hastalarına şifa olan Prof. Dr. Necip Pirinçci, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden birincilikle mezun olarak, doktorluk hayatına başladı. 

Pirinçci’nin genç yaşta profesör ünvanını alan bilim insanları arasına katılması, bilim çevrelerinde de memnuniyetle karşılandı.

Ayrıca, Almanya’da Heidelberg Üniversitesi Heilbronn Üroloji Kliniğinde laparoskopik ve robotik üroloji alanlarında eğitim almış olan Prof. Dr. Necip Pirinçci, taş, tümör, prostat hastalıklarının yanı sıra her türlü ürolojik hastalığın tedavisinde ileri düzey laparoskopik cerrahiler uygulamasından dolayı ilimizden, çevre illerden ve  hatta yurtdışındaki hastalar tarafından tedavi için sıkça tercih edilmektedir.

Elazığ Yeni Haber İnternet ve Medya Yayıncılığı olarak, görevinde yükselen F.Ü Tıp Fakültesi ABD Öğretim Üyesi Prof. Dr. Necip Pirinçci’yi tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Doç.Dr. Necip Pirinçci'den Bir Başarı Daha

Prof. Dr. Necip Pirinçci Kimdir?

Elazığ, Palu doğumlu olan Prof. Dr. Pirinçci; 2000 yılında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden birincilikle mezun olup tıp doktoru ünvanını almıştır.

Mezun olduğu yıl TUS sınavını kazanıp, Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Kliniği’nde üroloji uzmanlık eğitimini almıştır.

2010 yılında Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalında, Yardımcı Doçent olarak göreve başlamıştır.

2014 tarihinde Doçentlik ünvanı alan Pirinçci, 2015 yılından beri Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalında Doçent ünvanıyla çalışmakta olup, Mayıs 2019’da Profesör ünvanına yükselmiştir.

Fü’de 3 Boyutlu Laparoskopik Sistemle Ameliyatlar Daha Başarılı Yapılıyor