Başkan Atlı, Memuriyetten Atıldı mı Yoksa İstifa mı Etti? İşte Yanıtı!

Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, 28 Şubat postmodern darbe sürecinde memuriyetten ihraç mı edildi, görevinden istifa mı etti? Sosyal medyada gündem olan bu soruya Başkan Fethiye Atlı, ELMİYAD'da Bunu Konuşalım programında belgelerle cevap verdi.

Başkan Atlı, Memuriyetten Atıldı mı Yoksa İstifa mı Etti? İşte Yanıtı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği (ELMİYAD) tarafından gerçekleştirilen ve büyük ilgiyle takip edilen ‘ELMİYAD’da Bunu Konuşalım’ canlı yayın programının bu ayki konuğu Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı oldu. 

Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, ELMİYAD’da Bunu Konuşalım programında belediye hizmetlerini ve 28 Şubat postmodern darbe sürecinde yaşadığı sıkıntıları anlattı. 
Tecrübeli gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Atlı, yaklaşık bir saat süren programda Keban ilçesine sosyal ve ekonomik alanlarda katma değer sağlayacak projeleri ve çalışmaları da kamuoyu ile paylaştı. 

“HAKKIMI HELAL ETMİYORUM”
Programın başında, sosyal medyada yer alan ‘Görevden atılmadı, istifa etti’ şeklindeki iddialara belgelerle cevap veren Başkan Fethiye Atlı, “Her 28 Şubat sürecinde benzer konuları anlatmaktan artık yoruldum. Keban Mal Müdürlüğü’nde memuriyetimin sonlandırıldığına dair belgeleri sizlerin aracılığıyla kamuoyuyla paylaşmak istiyorum. O dönemde bana yapılan haksız muamelenin insanlık dışı olduğunu bir kez daha ifade etmek isterim. O tarihlerde babamın vefatı, ağabeyimi trafik kazasında kaybetmem ile birlikte iki ailenin sorumluluğu benim omuzlarımdaydı. Ben o zamanlarda bohçacılık yaparak ailemin geçimini sağladım. Bunu söylemekten de asla utanmıyorum. Şimdi 28 Şubat’la ilgili helalleşmekten bahsediliyor. Ben asla hakkımı helal etmiyorum” dedi.