Başkan Öztekeli'den Kınama Mesajı!

İsrail'in Mescid-i Aksa'da Müslümanlara uyguladığı saldırının ardından Elazığ STK Platformu Dönem Sözcüsü Heybet Öztekkeli yapılan saldırıyı kınadı.

Başkan Öztekeli'den Kınama Mesajı!

Elazığ STK Platformu Dönem Sözcüsü Heybet Öztekkeli, İsrail'in Mescid-i Aksa'da Müslümanlara uyguladığı şiddeti kınayan bir açıklama yaptı

Elazığ STK Platformu Dönem Sözcüsü Heybet Öztekkeli açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Mescid-i Aksa'nın İslam'ın en kutsal mekanlarından biri olduğu ve tüm Müslümanların ibadet etmek için serbestçe girmesi gereken bir yer. İsrail yetkililerinin son müdahaleleri Filistin halkı ve tüm Müslümanların duygularını zedeledi. Ayrıca, İsrail'in bu tür eylemleri bölgedeki gerilimi arttırıyor, Uluslararası toplumun Filistin halkının haklarına saygı duyması ve barış ile istikrarın sağlanması için İsrail'e çağrıda bulunması gerek. Elazığ STK Platformu olarak, tepkimizi en sert şekilde dile getirerek, Sivil Toplum Kuruluşlarının tepkilerini dile getirecekleri çalışmalar yapacağız. Tüm STK'ların birbirleriyle dayanışma halinde olarak platform birlikteliğiyle düzenleneceğimiz veya kendi bünyemizde düzenlenecek tepki aktivitelerine herkesin destek vermesini istiyoruz.”