Başkan Şerifoğulları, Karakoçanlılarla İftarda Buluştu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Karakoçanlılarla iftar yemeğinde buluştu.

Başkan Şerifoğulları, Karakoçanlılarla İftarda Buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Şerifoğulları iftar programına katılmak üzere Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan ve Meclis Başkanı Ahmet Yaşar ile birlikte Karakoçan'a gitti.

İlk olarak Karakoçan Belediye Başkanı Ayhan Akbaba'ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Başkan Şerifoğulları ve beraberindekiler daha sonra ilçe merkezinde kurulan iftar çadırında vatandaşları ziyaret etti.

Başkan Şerifoğulları, Karakoçan Belediye Başkanı Ayhan Akbaba'ya ve ilçe halkına yakın ilgilerinden dolayı teşekkür ederek, "Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan ve Meclis Başkanı Ahmet Yaşar ile birlikte ilçeye gelerek hem Belediye Başkanı Ayhan Akbaba'ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik hem de ilçede yaşayan vatandaşlarla buluştuk. Ramazan ayının manevi atmosferini Karakoçanlı hemşerimizle birlikte yaşadık. Sağ olsunlar bizlere çok yakın ilgi gösterdiler. Ben hem başkan Ayhan Akbaba'ya hem de ilçe halkına çok teşekkür ediyorum. Elazığ’ımız ilçeleriyle, beldeleriyle, köyleriyle birlik ve beraberliğin kalesi olan bir şehir. Bu birlikteliğin gücüyle de Elazığ’ımız her geçen gün büyüyerek, güçleniyor. Bizler de Elazığ Belediyesi olarak tüm ilçelerimizle ve beldelerimizle sürekli iç içe olarak şehrimizin kalkınmasına katkı sunma gayreti içerisinde olacağız" şeklinde konuştu.