Başkan Şerifoğulları Sitem Etti!

İlimizin Cumhuriyet Mahallesinde bulunan çocuk oyun parkının kimliği belirsiz kişiler tarafından tahrip edilmesine sitem eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 'Ne yaptı bu park size? ' diyerek tepki gösterdi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Başkan Şerifoğulları Sitem Etti!

Elazığ'ın Cumhuriyet Mahallesinde bulunan çocuk oyun parkının kimliği belirsiz kişiler tarafından  kırılarak tahrip edilmesi görüntüleri "bu kadarına da pes doğrusu" dedirtti.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, görüntüleri sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak tepki gösterdi. 

"NE YAPTI BU PARK SİZE?"
Başkan Şerifoğulları paylaşımında; "Ne yaptı bu park size? Çocuklarımız için gece gündüz demeden emek ve alınteriyle yapılan bu hizmete ne sebeple zarar verirsiniz? Anlam veremiyorum." ifadelerini kullandı.

ELAZIĞLI VATANDAŞLARDA DESTEK VERDİ
Elazığlı vatandaşlarda, Başkan Şerifoğulları'nın paylaşımına destek vererek, görüntülerin çok üzücü olduğunu ifade ettiler. 

Başkan Şerifoğulları'nın şehrin gelişimi için her alanda hizmet ve gayret gösterdiğini belirten sosyal medya kullanıcıları; "böylesi güzel hizmetlerin kendini bilmezler tarafından kırılması ve imha edilmesi gerçekten çok üzücü" olduğunu belirttiler. 

Başkan Şerifoğulları Sitem Etti!