Başkan Yılmaz İşçilerin Yüzünü Güldürdü

Yurtbaşı Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında Toplu İş Sözleşmesi töreni gerçekleştirildi.

Başkan Yılmaz İşçilerin Yüzünü Güldürdü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yurtbaşı Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında Toplu İş Sözleşmesi töreni gerçekleştirildi.

Törene Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, Hizmet İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı Kazım Cavlı, Başkan Vekili Ziyattin Fırat, Başkan Yardımcısı Nihat Doğan katıldı.
 
BAŞKAN CAVLI ‘ELAZIĞ’DA 696 KHK’LI PERSONELLERE YAPILAN İLK TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ’
Hizmet İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı Kazım Cavlı; “Sendikamız ve Yurtbaşı Belediyesi arasında süren toplu iş sözleşmesi görüşmeleri sona erdi. 696 KHK ile belediyeler bünyesindeki şirketlerde kadroya geçen personellere yevmiye ve sosyal haklarına ilk yıl %15, ikinci yıl %15 oranında zam ve 52 yevmiye tutarında ikramiye konusunda anlaşmaya varılarak toplu iş sözleşmesi imzalanmıştır” diyerek gösterdiği emek ve gayretlerinden dolayı Başkan Yasin Yılmaz’a teşekkür etti.
 
BAŞKAN YILMAZ ‘İŞÇİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ’
Çalışanlarının alın teri kurumadan hakkını verdiklerini ifade eden Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz ise Toplu İş Sözleşmesinin hayırlı olmasını dileyerek açıklamasında şunları kaydetti:
“Her zaman olduğu gibi çalışan kardeşlerimizin haklarının ödenmesi konusunda üzerimize düşeni yapmanın gayretinde olduk. Bugün gerçekleştirdiğimiz Toplu İş Sözleşmesi ile çalışanlarımızın yüzleri güdü. Yurtbaşı Beldemizin gelişip güzelleşmesi adına gecesini gündüzüne katan değerli mesai arkadaşlarımızı kutluyor, yeni sözleşmenin hayırlı olmasını temenni ediyorum.”