Binali Yıldırım'dan Öğrencilere Burs Sözü

Sempatik tavırlarıyla gençlerin gönlüne taht kuran Binali Yıldırım kurucusu olduğu Erzincan Kültür ve Eğitim Vakfı vasıtasıyla Fırat Üniversitesinden 75 öğrenciye burs müjdesi verdi.

Binali Yıldırım'dan Öğrencilere Burs Sözü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Eski TBMM Başkanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım programları kapsamında geldiği Elazığ’da, Fırat Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde öğrencilerle buluştu.

Öğrencilere yönelik konuşma yapan Yıldırım, daha sonra öğrencilerden gelen soruları cevapladı. Yıldırım, bir öğrencinin, "Son günlerde kredi afları konuşuluyor, bu konuya girmişken müjde bekleyen öğrenciler de var, bu konuda son durum nedir? Bir de sizden duymak istiyoruz" sorusuna, “Benim, hükümetin bir üyesi olduğumu mu zannediyorsun. Biliyorsunuz başbakanlık gitti, koltuk elimizde kaldı, meclis başkanlığı da gitti” diye esprili bir yanıt verdi. Esprili yanıt karşısında salondakiler kahkaha atıp, alkışladı.

Fırat'ta 75 Öğrenciye Her Yıl Burs Sözü

Yıldırım gençlerden gelen soruları cevaplarken bir öğrencinin burs talebini  AK Parti  Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ’a iletti. Burs taleplerinin artması üzerine Yıldırım kurucusu  olduğu Erzincan Kültür ve Eğitim Vakfı’nın Fırat Üniversitesi'nden 75 öğrenciye burs vereceğinin müjdesini dile getirdi.