'Bu Şehri Başınıza Yıkarız'

MHP Milletvekili adayı Semih Işıkver, bazı haber sitelerinde yayımlanan ve MHP'nin oyunu düşük gösteren anketlere sert tepki gösterdi.

'Bu Şehri Başınıza Yıkarız'

MHP Milletvekili adayı Semih Işıkver, bazı haber sitelerinde yayımlanan ve MHP'nin oyunu düşük gösteren anketlere sert tepki göstererek; "Bu şehri sizin başınıza yıkarız" dedi.

Sosyal medya hesabından yayınlanan ve oldukça sert ifadelere yer verilen açıklamada MHP’nin terörle irtibatlı partisine geçit vermeyeceği ifade edildi.

İşte Işıkver’in o sert açıklaması; 

"Şerefsiz haysiyetsiz onursuz PKK’nın siyasal uzantısı HDP’yi ve memlekette 10 gram karşılığı olmayan tefrika partilerini bile MHP’nin üstünde gösterme adına düzmece anketler düzenleyen ruhunu şeytana peşkeş çekmiş bütün kesimlere (sağa sola adice düzmece anketler gönderen ve yayan siyasi partiler ve merdiven altı haber siteleri vb vb.) açıkça duyuruyorum..

Bu şehri MHP almasın da sol ve terör bileşenleri alsın diye tercihte bulunan her kim varsa; gözümüz sizin üzerinizde..Seçimin sonucu ne olursa olsun; 1000 yıllık Türk İslam Beldesini para için veya siyasi menfaat için gözünü kırpmadan satmaktan çekinmeyenler, bunu kafanıza iyice yazın..

Bu şehri sizin başınıza yıkarız. Bu şehirde kim marjinal sola ve emperyalizmin taşeronluğunu yapan terör bileşenlerine alan açma adına 1 adım atmış veya atmaya devam ediyorsa bilsin ki; Gözümüz kulağımız şehrin yerinde.. Attığınız her adımdan haberimiz var..

Aziz Peygamberimizin hadis-i şeriflerinde ifade ettiği gibi ‘Mümin aynı delikten 2 kere ısırılmaz’.
Mübarek Bayram günü ağzımızı açtırmayın..."