'Bu Ülkede Kahramanlar Bitmez'

26. Dönem AK Parti Elazığ Milletvekili ve Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Güney Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Ejder Açıkkapı, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü bombalı terör saldırısının 6. Yıl dönümü nedeniyle açıklamalarda bulundu.

'Bu Ülkede Kahramanlar Bitmez'

26. Dönem AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü bombalı terör saldırısının 6. Yıl dönümü nedeniyle açıklamalarda bulundu.

Elazığ'ın vatanseverliği ile her zaman, her yerde, her şartta; vatanına, milletine, bayrağına ve devletine her zaman sahip çıktığını belirten Açıkkapı; "Bu ülkede şehitler tepesi asla boş bırakılmayacak, vatan hainlerine geçit verilmeyecektir. Bu ülkede kahramanlar bitmez" dedi.

Açıkkapı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; 

"EMANETİ YAŞATACAK, GELECEK NESİLLERE EMANET EDECEĞİZ"
“1000 yıldır kardeşçe yaşadığımız güzel vatanımızda dünden bugüne fırsatçılar, hainler, maşalar hiç boş durmadılar. Onlar gönülleri, canları, yuvaları yakıp yıkmaya talip olurken; bizler iyiliklerin ve güzelliklerin temsilcileri olarak İslam’ın, Müslümanlığın asıl gayesi olan Yüce yaratıcımız Allah’a kulluk bilinciyle gönülleri, vicdanları, vatanımızı inşa ve ihya etmeye talip olduk. Bundan vazgeçmeyecek,  asırlar boyu üstlendiğimiz bu kutsal mirası, emaneti yaşatacak, gelecek nesillere emanet edeceğiz."

"HAİN ÖRGÜTLERE GÖZ AÇTIRMAYACAĞIZ"
"Her çağda bozgunculuk yapanlara nasıl karşı nasıl dik, vakur durulmuş ise, bugün de vatanımızda, ülkemizde bozgunculuk yapanlara karşı dik ve vakur duracağız. Her türlü terör örgütüne karşı; PKK, FETÖ, DAEŞ, DHKP-C ve türevi tüm hain örgütlere göz açtırmadık, inlerine girmeye devam edeceğiz. Ve dahi bu örgütlere vekâlet veren, tasmalarını takan asıl sahiplerine de, hem sahada hem masada gereken dersleri verdik, veriyoruz. Ülkemizin ve vatanımızın kıymetini bilecek, evlatlarımıza doğruyu, güzeli anlatmaya devam edeceğiz."

"BU ÜLKEDE KAHRAMANLAR BİTMEZ"
"18 Ağustos 2016 tarihinde Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü binamıza alçakça saldırının üzerinden altı yıl geçti ancak acımız geçmedi. Acımızı yaşar, alçaklara geçit vermeyiz. Hain teröristlerin cezalarını kesmeye, ağa babalarına derslerini vermeye devam edeceğiz. Elazığ vatanseverliği ile her zaman, her yerde, her şartta; vatanına, milletine, bayrağına ve devletine sahip çıkmaya devam edecek. Bu ülkede şehitler tepesi asla boş bırakılmayacak, vatan hainlerine geçit verilmeyecektir. Bu ülkede kahramanlar bitmez… Bu ülkede Şehit Ömer Halisdemirler, Şehit Fethi Sekinler bitmez… Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez.”

'Bu Ülkede Kahramanlar Bitmez'