Çalış Seninde Olsun!

Elazığ'da birtakım insanlar, başarılı iş insanlarının varlığını sorgulamak ve bunlar üzerinden dedikodu üreterek yapılan yatırımları gölgelemeye ve karalamaya devam ediyor...

Çalış Seninde Olsun!

Elazığ'da birtakım insanlar başarılı, iş insanlarının varlığını sorgulamak, bu servete nasıl sahip olduğunu araştırmakla zamanlarını geçiriyor. Bir türlü hastalık olan bu tutum maalesef toplumun önemli bir kesimine yayılmış durumda. 

Başarıyı tebrik etmek yerine, kıskançlık ve çekememezlik tutumu sergileyen bu insanlar, iş insanlarının önüne engel oluyor, heveslerini ve azimlerini kırıyor. 

İŞ İNSANLARI ELAZIĞ'DAN KAÇIYOR
Ülkemizin her köşesine, özellikle de doğup büyüdüğü memleketine önemli yatırımları olan, bir çok kişi istihdam eden iş insanları, övülmekten ziyade haksız bir şekilde eleştirilmemeyi istiyor.

Daha çok sermaye ile daha çok yatırım ve iş alanı açmayı hedefleyen iş insanları, gördükleri bu acımasız tutum nedeniyle Elazığ'dan kaçıyor. En son da  da "Elazığlı iş insanları neden memleketlerine yatırım yapmıyor?" eleştirisiyle karşılaşıyorlar. Dedikodudan, yalandan, iftiradan bunalan bir çok iş insanı ne yazık ki şehri terketmekte buluyor.

TUZAĞA DÜŞÜRÜLÜYOR
Bazı insanlar ise özellikle medyayı bir araç olarak kullanarak iş insanlarını hedef gösterip, karalamaya çalışıyor. Bunun karşılığında ise hedef aldığı kişi ya da kişilerden maddi kazanç elde etmeyi amaçlıyor.

Kamuoyunda itibar kaybı yaşamak istemeyen iş insanları ise ne yazık ki bu tuzağa düşüyor.
Gerçekler her ne kadar bilinse de 'yapanın yanına kar kalan' bu süreç hiç bitmedi, bitmeyecek gibi görünüyor.