'Çalışacağız, Üreteceğiz, Koşturacağız'

31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimde 'Mahallemiz İçin Gönüllerimizi Birleştirelim' sloganıyla Çaydaçıra Mahallesi Muhtar adayı olan Nusret Karataş, 'Yaşanabilir, sorunsuz bir mahalle için hizmete hazırım' dedi.

'Çalışacağız, Üreteceğiz, Koşturacağız'

31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimde belediye başkanları, belediye meclis üyeleri il genel meclis üyeleri ve mahalle muhtarları seçilecek. Seçime sayılı günler kaldı. Seçimi kazanmak için adaylar arasında kıyasıya bir yarış yaşanıyor. Bu seçim öncesinde en büyük ilgi mahalle muhtarlarında yaşandı.

Nüfus bakımından Elazığ’ın en kalabalık mahalleleri arasında yer alan Çaydaçıra Mahallesinde de muhtarlık yarışı heyecanı yaşanıyor.

Çaydaçıra mahallesinin kuşkusuz en iddialı adayları arasında yer alan Nusret Karataş’ta seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. “Mahallemiz İçin Gönüllerimizi Birleştirelim” sloganıyla yola çıkan Muhtar Adayı Nusret Karataş, Muhtar seçilmesi halinde durmadan, yorulmadan yaşanabilir bir Çaydaçıra Mahallesi için çalışacağını söyledi.

“SEÇİM ÇALIŞMALARIMIZI YOĞUN BİR ŞEKİLDE SÜRDÜRÜYORUZ”
Çaydaçıra Mahallesi Muhtar Adayı Nusret Karataş, “Mahalle sakinlerimizin ihtiyaçlarına çözüm bulmak ve sorunlarını giderebilmek için Muhtar adayı olmaya karara verdim. Uzun yıllardır Çaydaçıra mahallesinde ikamet etmekteyim.

Şahsım ve ekibimle birlikte 31 Mart Seçimlerinde Çaydaçıra Mahallemizin muhtarlığını yönetmeye talip olduk. Seçim çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Kıymetli mahalle sakinleri ve esnafımız ile her daim bir araya gelerek hem mahallemizin sorunlarını dinliyoruz hem de göreve geldiğimizde yapacağımız projelerimizi anlatıp destek istiyoruz. Sağolsun mahalle sakinlerimizde bizlere teveccüh gösteriyor. Yaklaşık 7 ay önce bu yola çıktığımda “Ben, oturan değil koşturan muhtar olacağım.” dedim. Bunu sözünü tekraren veriyorum. Biz; çalışacağız, üreteceğiz, koşturacağız. Seçilmemiz halinde bugün söylediklerimizi; icraata dönüştüreceğiz. Mahalledeki her vatandaşımızın yanında olacağız.” dedi.  

KARATAŞ AZALARINIDA AÇIKLADI
Çaydaçıra Mahallesi Muhtar adayı Nusret Karataş, seçimi kazanması halinde birlikte çalışacakları aza listesini de açıkladı.

Karataş’ın aza listesi şöyle;
Ahmet DEMİR, Ayşe ÇİFTÇİ, Engin KARAKAŞLI, Özdal YAZMAN, Nurullah KARABULUT, Selahattin SERTKAYA, Yasin ATAŞPOLAT, Serkan CAM